Publications by the researcher in collaboration with Ana Rosa Gutiérrez Viguera (36)

2017

  1. Comparison of Brettanomyces yeast presence in young red wines in two consecutive vintages

    European Food Research and Technology, Vol. 243, Núm. 5, pp. 827-834

  2. Factores implicados en la alteración de vinos tintos por "Brettanomyces bruxellensis"

    Zubía, Núm. 29, pp. 177-194

  3. Visitas a empresas agroalimentarias en inglés. Posibilidad de implantación como prácticas docentes

    Visitas a empresas agroalimentarias en inglés. Posibilidad de implantación como prácticas docentes

2014

  1. Influence of Winery Age and Design on the Distribution of Airborne Molds in Three Rioja Wine Cellars

    American Journal of Enology and Viticulture, Vol. 65, Núm. 4, pp. 479-485

2011

  1. Factors of influence in the distribution of mold in the air in a wine cellar

    Journal of Food Science, Vol. 76, Núm. 3, pp. 169-174

  2. Presence of enological microorganisms in the grapes and the air of a vineyard during the ripening period

    European Food Research and Technology, Vol. 233, Núm. 2, pp. 359-365

2010

  1. Aproximación a la percepción sensorial del "caracter brett"

    Trabajos presentados con motivo del VII Foro Mundial del Vino: [recurso electrónico]. Logroño, La Rioja, España, 12, 13, y 14 de mayo de 2010

  2. El diseño de la bodega: un factor determinante en la presencia de mohos en el aire

    Enoviticultura, Núm. 6, pp. 18-23

  3. Role of the air in the distribution of mold in a wine cellar

    Trabajos presentados con motivo del VII Foro Mundial del Vino: [recurso electrónico]. Logroño, La Rioja, España, 12, 13, y 14 de mayo de 2010