Susana
Sanz Cervera
CATEDRÁTICA DE UNIVERSIDAD
Publicaciones en las que colabora con Susana Sanz Cervera (20)
2023
-
Yeasts Inoculation Effect on Bacterial Development in Carbonic Maceration Wines Elaboration
Foods, Vol. 12, Núm. 14
2022
-
Difficulties Associated with Small-Scale Production of Carbonic Maceration Wines
Fermentation, Vol. 8, Núm. 1
-
Influence of microbial population on the characteristics of carbonic maceration wines
LWT, Vol. 166
-
Influence of the temperature and the origin of CO2 (anaerobiosis methodology) on the intracellular fermentation of wines made by carbonic maceration
Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 102, Núm. 13, pp. 6163-6168
2017
-
Comparison of Brettanomyces yeast presence in young red wines in two consecutive vintages
European Food Research and Technology, Vol. 243, Núm. 5, pp. 827-834
-
Factores implicados en la alteración de vinos tintos por "Brettanomyces bruxellensis"
Zubía, Núm. 29, pp. 177-194
2015
-
Factores implicados en la alteración de los vinos tintos por levaduras "Brettanomyces"
Enología 2.015: innovación vitivinícola
2013
-
Comparison of culture media for the recovery of airborne yeast in wineries
Letters in Applied Microbiology., Vol. 57, Núm. 3, pp. 241-248
-
Papel del aire en la diseminación de microorganismos enológicos implicados en la calidad y sanidad del vino
Zubía, Núm. 25, pp. 85-99
-
Screening of yeast mycoflora in winery air samples and their risk of wine contamination
Food Control, Vol. 34, Núm. 2, pp. 261-267
2012
-
Analysis of airborne yeast in one winery over a period of one year
Food Control, Vol. 30, Núm. 2, pp. 585-589
-
Estudio comparativo de tres medios de cultivo utilizado para la recuperación de levaduras presentes en el aire
Avances en microbiología de los alimentos
2011
-
Factors of influence in the distribution of mold in the air in a wine cellar
Journal of Food Science, Vol. 76, Núm. 3, pp. 169-174
-
Presence of enological microorganisms in the grapes and the air of a vineyard during the ripening period
European Food Research and Technology, Vol. 233, Núm. 2, pp. 359-365
2010
-
El diseño de la bodega: un factor determinante en la presencia de mohos en el aire
Enoviticultura, Núm. 6, pp. 18-23
2009
-
Presence of lactic bacteria in the air of a winery during the vinification period.
International Journal of Food Microbiology, Vol. 136, Núm. 1, pp. 142-146
2008
-
Evolución de los mohos en el ambiente de una bodega durante una campaña vitivinícola
Trabajos presentados con motivo del VI Foro Mundial del Vino: [recurso electrónico]. La Rioja, 2008
-
Presencia de levaduras en el aire de una bodega durante la vendimia 2006
Trabajos presentados con motivo del VI Foro Mundial del Vino: [recurso electrónico]. La Rioja, 2008
-
The occurrence of fungi, yeast and bacteria in the air of a Spanish winery during vintage
International Journal of Food Microbiology, Vol. 125, Núm. 2, pp. 141-145
2005
-
Estudio de las levaduras presentes en las instalaciones de distintas bodegas de la D.O.Ca. Rioja.
Avances de la ciencia y tecnología de los alimentos en los inicios del siglo XXI: [recurso electrónico]