Gestión y Control de las Vinificaciones
GESVIN
Instituto de Ciencias de la Vid y del Vino
Logroño, EspañaPublicaciones en colaboración con investigadores/as de Instituto de Ciencias de la Vid y del Vino (113)
2024
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Organic mulches improve vine vigour yield and physiological response in a semi-arid region
Open International Conference on Grapevine Physiology and Biotechnology (Open-GPB2024)
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Wine quality implications of the treatment of oak wood with plasma activated water (PAW): A preliminary study
LWT, Vol. 205
2023
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Carbonic maceration vinification: A tool for wine alcohol reduction
Food Chemistry, Vol. 426
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Ciencia y tecnología en el mundo del vino: cómo afrontar los retos del sector vitivinícola
Encuentros multidisciplinares, Vol. 25, Núm. 75
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Desarrollo de un servicio de viticultura de precisión para la monitorización del viñedo
Vida rural, Núm. 535, pp. 50-53
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Development and Validation of a New Method for Detecting Acetic Bacteria in Wine
Foods, Vol. 12, Núm. 20
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Organic mulches slightly influence wine phenolic composition and sensorial properties
II International Congress on Grapevine and Wine Sciences
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Organoleptic characterization of wines in contact with oak wood fragments immersed in plasma activated water (PAW)
Congreso Mundial de la Viña y el Vino: 44th World Congress of Vine and Wine: Book of Abstracts
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Wine corks decontamination using plasma activated water
Current Research in Food Science, Vol. 7
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Yeasts Inoculation Effect on Bacterial Development in Carbonic Maceration Wines Elaboration
Foods, Vol. 12, Núm. 14
2022
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Difficulties Associated with Small-Scale Production of Carbonic Maceration Wines
Fermentation, Vol. 8, Núm. 1
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Evaluación de la aplicación de etefón sobre la maduración y la calidad de la uva de "Tempranillo Blanco"
IV Jornadas del Grupo de Viticultura: Acta de Horticultura : Comunicaciones Técnicas Sociedad Española de Ciencias Hortícolas : 26-28 de octubre 2022, Pamplona/Iruña
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How Rootstocks Impact the Scion Vigour and Vine Performance of Vitis vinifera L. cv. Tempranillo
Australian Journal of Grape and Wine Research, Vol. 2022, pp. 1-16
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Influence of microbial population on the characteristics of carbonic maceration wines
LWT, Vol. 166
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Influence of the temperature and the origin of CO2 (anaerobiosis methodology) on the intracellular fermentation of wines made by carbonic maceration
Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 102, Núm. 13, pp. 6163-6168
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Influencia del factor edad del viñedo sobre la absorción mineral del cv. Tempranillo
IV Jornadas del Grupo de Viticultura: Acta de Horticultura : Comunicaciones Técnicas Sociedad Española de Ciencias Hortícolas : 26-28 de octubre 2022, Pamplona/Iruña
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Influencia del granizo sobre la composición de los vinos de la variedad "Tempranillo Blanco" en la D.O.Ca. Rioja
IV Jornadas del Grupo de Viticultura: Acta de Horticultura : Comunicaciones Técnicas Sociedad Española de Ciencias Hortícolas : 26-28 de octubre 2022, Pamplona/Iruña
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PAW decontamination for materials used in beverage industry
36th EFFoST International Conference: Shaping the Production of Sustainable, Healthy Foods for the Future
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Viniot: Viticultura de precisión para la transformación digital de Pymes
Tierras: Agricultura, Núm. 310, pp. 76-79
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Wine yeast selection in the Iberian Peninsula: Saccharomyces and non-Saccharomyces as drivers of innovation in Spanish and Portuguese wine industries
Critical Reviews in Food Science and Nutrition, Vol. 63, Núm. 31, pp. 10899-10927