Publicaciones en colaboración con investigadores/as de Instituto de Ciencias de la Vid y del Vino (113)

2022

  1. Difficulties Associated with Small-Scale Production of Carbonic Maceration Wines

    Fermentation, Vol. 8, Núm. 1

  2. Evaluación de la aplicación de etefón sobre la maduración y la calidad de la uva de "Tempranillo Blanco"

    IV Jornadas del Grupo de Viticultura: Acta de Horticultura : Comunicaciones Técnicas Sociedad Española de Ciencias Hortícolas : 26-28 de octubre 2022, Pamplona/Iruña

  3. How Rootstocks Impact the Scion Vigour and Vine Performance of Vitis vinifera L. cv. Tempranillo

    Australian Journal of Grape and Wine Research, Vol. 2022, pp. 1-16

  4. Influence of microbial population on the characteristics of carbonic maceration wines

    LWT, Vol. 166

  5. Influence of the temperature and the origin of CO2 (anaerobiosis methodology) on the intracellular fermentation of wines made by carbonic maceration

    Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 102, Núm. 13, pp. 6163-6168

  6. Influencia del factor edad del viñedo sobre la absorción mineral del cv. Tempranillo

    IV Jornadas del Grupo de Viticultura: Acta de Horticultura : Comunicaciones Técnicas Sociedad Española de Ciencias Hortícolas : 26-28 de octubre 2022, Pamplona/Iruña

  7. Influencia del granizo sobre la composición de los vinos de la variedad "Tempranillo Blanco" en la D.O.Ca. Rioja

    IV Jornadas del Grupo de Viticultura: Acta de Horticultura : Comunicaciones Técnicas Sociedad Española de Ciencias Hortícolas : 26-28 de octubre 2022, Pamplona/Iruña

  8. PAW decontamination for materials used in beverage industry

    36th EFFoST International Conference: Shaping the Production of Sustainable, Healthy Foods for the Future

  9. Viniot: Viticultura de precisión para la transformación digital de Pymes

    Tierras: Agricultura, Núm. 310, pp. 76-79

  10. Wine yeast selection in the Iberian Peninsula: Saccharomyces and non-Saccharomyces as drivers of innovation in Spanish and Portuguese wine industries

    Critical Reviews in Food Science and Nutrition, Vol. 63, Núm. 31, pp. 10899-10927