Susana
Sanz Cervera
CATEDRÁTICA DE UNIVERSIDAD
Publicaciones en las que colabora con Susana Sanz Cervera (36)
2023
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Yeasts Inoculation Effect on Bacterial Development in Carbonic Maceration Wines Elaboration
Foods, Vol. 12, Núm. 14
2022
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Difficulties Associated with Small-Scale Production of Carbonic Maceration Wines
Fermentation, Vol. 8, Núm. 1
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Influence of microbial population on the characteristics of carbonic maceration wines
LWT, Vol. 166
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Influence of the temperature and the origin of CO2 (anaerobiosis methodology) on the intracellular fermentation of wines made by carbonic maceration
Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 102, Núm. 13, pp. 6163-6168
2017
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Comparison of Brettanomyces yeast presence in young red wines in two consecutive vintages
European Food Research and Technology, Vol. 243, Núm. 5, pp. 827-834
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Factores implicados en la alteración de vinos tintos por "Brettanomyces bruxellensis"
Zubía, Núm. 29, pp. 177-194
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Visitas a empresas agroalimentarias en inglés. Posibilidad de implantación como prácticas docentes
Visitas a empresas agroalimentarias en inglés. Posibilidad de implantación como prácticas docentes
2015
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Factores implicados en la alteración de los vinos tintos por levaduras "Brettanomyces"
Enología 2.015: innovación vitivinícola
2014
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Influence of Winery Age and Design on the Distribution of Airborne Molds in Three Rioja Wine Cellars
American Journal of Enology and Viticulture, Vol. 65, Núm. 4, pp. 479-485
2013
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Analysis of airborne yeast in one winery over a period of one year
Food Control, Vol. 30, Núm. 2, pp. 585-589
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Comparison of culture media for the recovery of airborne yeast in wineries
Letters in Applied Microbiology., Vol. 57, Núm. 3, pp. 241-248
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Papel del aire en la diseminación de microorganismos enológicos implicados en la calidad y sanidad del vino
Zubía, Núm. 25, pp. 85-99
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Screening of yeast mycoflora in winery air samples and their risk of wine contamination
Food Control, Vol. 34, Núm. 2, pp. 261-267
2012
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Estudio comparativo de tres medios de cultivo utilizado para la recuperación de levaduras presentes en el aire
Avances en microbiología de los alimentos
2011
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Factors of influence in the distribution of mold in the air in a wine cellar
Journal of Food Science, Vol. 76, Núm. 3, pp. 169-174
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Presence of enological microorganisms in the grapes and the air of a vineyard during the ripening period
European Food Research and Technology, Vol. 233, Núm. 2, pp. 359-365
2010
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Aproximación a la percepción sensorial del "caracter brett"
Trabajos presentados con motivo del VII Foro Mundial del Vino: [recurso electrónico]. Logroño, La Rioja, España, 12, 13, y 14 de mayo de 2010
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El diseño de la bodega: un factor determinante en la presencia de mohos en el aire
Enoviticultura, Núm. 6, pp. 18-23
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Role of the air in the distribution of mold in a wine cellar
Trabajos presentados con motivo del VII Foro Mundial del Vino: [recurso electrónico]. Logroño, La Rioja, España, 12, 13, y 14 de mayo de 2010
2009
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Condiciones para la presencia de fenoles volátiles en tintos: consecuencias organolépticas (I)
La Semana vitivinícola, Núm. 3260, pp. 790-795