Susana
Sanz Cervera
CATEDRÁTICA DE UNIVERSIDAD
Publications by the researcher in collaboration with Susana Sanz Cervera (116)
2022
-
Valoración de la Olimpiada de Biología en la enseñanza de Ciencias en Educación Secundaria y Bachillerato, como base de elaboración de propuestas de innovación
Jornadas de Innovación Docente UR-CRIE 2022
-
Influence of the temperature and the origin of CO2 (anaerobiosis methodology) on the intracellular fermentation of wines made by carbonic maceration
Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 102, Núm. 13, pp. 6163-6168
-
Influence of microbial population on the characteristics of carbonic maceration wines
LWT, Vol. 166
-
Difficulties Associated with Small-Scale Production of Carbonic Maceration Wines
Fermentation, Vol. 8, Núm. 1
-
Antimicrobial Resistance in Escherichia coli from the Broiler Farm Environment, with Detection of SHV-12-Producing Isolates
Antibiotics, Vol. 11, Núm. 4
2021
-
Antimicrobial resistance, ESBL detection, integron characterization and molecular typing of environmental Escherichia coli isolates of a broiler farm
31st ECCMID (European Congress of Clinical Microbiology and Infectious Diseases) 2021
-
Airborne dissemination of bacteria (Enterococci, staphylococci and enterobacteriaceae) in a modern broiler farm and its environment
Animals, Vol. 11, Núm. 6
2020
-
Detection of poxtA- and optrA-carrying E. faecium isolates in air samples of a Spanish swine farm
Journal of Global Antimicrobial Resistance, Vol. 22, pp. 28-31
-
Coagulase-negative staphylococci carrying cfr and PVL genes, and MRSA/MSSA-CC398 in the swine farm environment
Veterinary Microbiology, Vol. 243
2019
-
Detection of linezolid-resistant coagulase-negative staphylococci carrying cfr gene and PVL-positive Staphylococcus simulans in environmental samples
29th ECCMID (European Congress of Clinical Microbiology & Infectious Diseases) 2019
2018
-
Identification of enterococci, staphylococci, and enterobacteriaceae from slurries and air in and around two pork farms
Journal of Food Protection, Vol. 81, Núm. 11, pp. 1776-1782
2017
-
Visitas a empresas agroalimentarias en inglés. Posibilidad de implantación como prácticas docentes
Visitas a empresas agroalimentarias en inglés. Posibilidad de implantación como prácticas docentes
-
Molecular characterization of antibiotic resistance in Escherichia coli strains from a dairy cattle farm and its surroundings
Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 97, Núm. 1, pp. 362-365
-
Factores implicados en la alteración de vinos tintos por "Brettanomyces bruxellensis"
Zubía, Núm. 29, pp. 177-194
-
Comparison of Brettanomyces yeast presence in young red wines in two consecutive vintages
European Food Research and Technology, Vol. 243, Núm. 5, pp. 827-834
2016
-
Evaluación de los procedimientos de limpieza y desinfección y su aplicación en industrias cárnicas
Eurocarne: La revista internacional del sector cárnico, Núm. 246, pp. 104-118
-
Evaluación de la contaminación en superficies de corte mediante metodología avanzada: microscopía de epifluorescencia directa y aplicación de espray revelador
Eurocarne: La revista internacional del sector cárnico, Núm. 247, pp. 62-71
-
Contaminación en mataderos, salas de despiece y fábricas de embutidos. Metodología visual y metodología analítica tradicional: II. Evolución a lo largo de la jornada de trabajo
Eurocarne: La revista internacional del sector cárnico, Núm. 245, pp. 107-120
-
Contaminación en mataderos, salas de despiece y fábricas de embutido. Metodología visual y metodología analítica tradicional.: I. Situación al inicio de la jornada
Eurocarne: La revista internacional del sector cárnico, Núm. 244, pp. 167-174
2015
-
Airborne dissemination of Escherichia coli in a dairy cattle farm and its environment
International Journal of Food Microbiology, Vol. 197, pp. 40-44