UR-BIOTEC
Biotecnología Enológica y Microbiana
Publicaciones (142) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a
2024
-
Biodiversidad microbiana en el suelo del viñedo como factor de calidad del vino
Enólogos, Núm. 148, pp. 78-89
-
Influence of Quercus alba oak geographical origin on the colour characteristics and phenolic composition of Tempranillo wines
European Food Research and Technology
-
PROP taste status has limited impact on wine flavour perception and acceptability by consumers
Food Quality and Preference, Vol. 116
2023
-
Antimicrobial activity of oenological polyphenols against Gram positive and Gram negative intestinal multidrug-resistant bacteria
II International Congress on Grapevine and Wine Sciences 2023
-
Aroma de humo en el vino: "smoke taint" (yII)
La Semana vitivinícola, Núm. 3631, pp. 92-96
-
Aula invertida en un entorno colaborativo en Bioquímica
Conference proceedings CIVINEDU 2023: 7th International Virtual Conference on Educational Research and Innovation September 20-21, 2023
-
Characterization and antibacterial activity of a polyphenolic extract obtained by green supercritical CO₂ extraction from red grape pomace
Oeno Macrowine 2023: Book of Abstracts
-
Detection and evaluation of the antimicrobial activity of Micrococcin P1 isolated from commensal and environmental staphylococcal isolates against MRSA
International Journal of Antimicrobial Agents, Vol. 62, Núm. 5
-
Ejemplo de un maridaje de armonías moleculares: la sinergia aromática del vino en la gastronomía del disfrute pituitario
Enoviticultura, Núm. 83
-
La olfatometría en la enología práctica
Enoviticultura, Núm. 80
-
Nitrógeno asimilable y los riesgos asociados a los microorganismos fermentativos
Enoviticultura, Núm. 82
-
Nueva normativa en el etiquetado de vinos
La Semana vitivinícola, Núm. 3638, pp. 537-540
-
Study of the antimicrobial activity of winemaking by-products against antibiotic resistant commensal bacteria of animal intestinal origin
Infowine: Internet Journal of Viticulture and Enology
-
Voltametría en enología: medida de la resistencia a la oxidación y su relación con la capacidad de envejecimiento de los vinos tintos
Enólogos, Núm. 144, pp. 64-71
2022
-
Aroma de humo en el vino: "smoke taint"
Enólogos, Núm. 139, pp. 74-80
-
El gusto de luz en vinos blancos y rosados
ACE: Revista de enología, Núm. 188
-
El gusto de luz en vinos blancos y rosados
La Semana vitivinícola, Núm. 3617, pp. 907-912
-
El gusto de luz en vinos blancos y rosados
La Semana vitivinícola, Núm. 3629, pp. 2043-2047
-
Fungal pectinases in food technology
Pectins: the new-old polysaccharides (IntechOpen), pp. 55-82
-
Integración del formato Congreso online en Bioquímica
Jornada de Innovación docente de la Universidad de La Rioja 2021: #InnovaDocenteUR: libro de resúmenes