Publicacións nas que colabora con Fernanda Ruiz Larrea (54)

2014

  1. Brettanomyces susceptibility to antimicrobial agents used in winemaking: in vitro and practical approaches

    European Food Research and Technology, Vol. 238, Núm. 4, pp. 641-652

  2. Nitrogen metabolic profile of Lactococcus lactis subsp. cremoris strains under stress conditions

    Industrial, medical and environmental applications of microorganisms. Current status and trends (Wageningen Academic Publishers), pp. 347-351

2011

  1. Estudio del efecto del etanol sobre el crecimiento de bacterias lácticas mediante el método rápido de microscopía de fluorescencia

    Actualizaciones en investigación vitivinícola: XI Congreso Nacional de Investigación Enológica

2010

  1. Actividad antimicrobiana de la pediocina. efecto sobre el crecimiento de oenococcus oeni

    Trabajos presentados con motivo del VII Foro Mundial del Vino: [recurso electrónico]. Logroño, La Rioja, España, 12, 13, y 14 de mayo de 2010

  2. Caracterización de Staphylococcus aureus resistentes a meticilina (SARM) pertenecientes al CC398 y CC97 aislados de cerdos sanos en matadero

    XIV Congreso de la Sociedad Española de Enfermedades Infecciosas y Microbiología Clínica (SEIMC)

  3. Detection, molecular characterization, and clonal diversity of methicillin-resistant Staphylococcus aureus CC398 and CC97 in Spanish slaughter pigs of different age groups.

    Foodborne Pathogens and Disease, Vol. 7, Núm. 10, pp. 1269-1277

  4. Tn1546 structures and Multilocus-Sequence-Typing (MLST) of vanA-containing enterococci of animal, human and food origin.

    Journal of Antimicrobial Chemotherapy, Vol. 65, Núm. 8, pp. 1570-1575

  5. Vancomycin-resistant enterococci from Portuguese wastewater treatment plant.

    Journal of Basic Microbiology, Vol. 50, Núm. 6, pp. 605-609