Publications by the researcher in collaboration with José Miguel Avizcuri Inac (24)

2014

  1. Ultra performance liquid chromatography coupled to Ultraviolet-Vis and mass spectrometry detector for screening of organic acids and polyphenols in red wine

    High-Performance Liquid Chromatography (HPLC). Principle, practices and procedures (Nova Science Publish, Inc), pp. 267-298

  2. Quality mapping: An exploratory approach for evaluating the chemicals driving in-mouth quality in red wines

    Wine: Phenolic Composition, Classification and Health Benefits, pp. 205-224

  3. Sensory changes during bottle storage of spanish red wines under different initial oxygen doses

    Food Research International, Vol. 66, pp. 235-246

2010

  1. Propiedades aromáticas de vinos tintos jóvenes españoles: un estudio basado en la frecuencia de citación

    Trabajos presentados con motivo del VII Foro Mundial del Vino: [recurso electrónico]. Logroño, La Rioja, España, 12, 13, y 14 de mayo de 2010

  2. Parámetros del color de vinos tintos españoles con madera: Correlación con la percepción sensorial de la calidad

    IX Congreso Nacional del Color: Alicante 2010

  3. Descripción del sabor y sensaciones en boca evaluadas en un grupo de vinos tintos jóvenes españoles

    Trabajos presentados con motivo del VII Foro Mundial del Vino: [recurso electrónico]. Logroño, La Rioja, España, 12, 13, y 14 de mayo de 2010