Publicaciones en las que colabora con Jordi Tronchoni León (36)

2020

  1. Autophagy is required for sulfur dioxide tolerance in Saccharomyces cerevisiae

    Microbial Biotechnology, Vol. 13, Núm. 2, pp. 599-604

  2. Proteomic characterization of extracellular vesicles produced by several wine yeast species

    Microbial Biotechnology, Vol. 13, Núm. 5, pp. 1581-1596

2019

  1. Low phenotypic penetrance and technological impact of yeast [GAR + ] prion-like elements on winemaking

    Frontiers in Microbiology, Vol. 10, Núm. JAN

  2. El conocimiento del metabolismo de levaduras mejora las perspectivas para reducir el grado

    La Semana vitivinícola, Núm. 3542, pp. 550-554

  3. El conocimiento del metabolismo de levaduras mejora las perspectivas para reducir el grado

    La Semana vitivinícola, Núm. 3557, pp. 2056-2060

  4. Genetic improvement of wine yeasts

    Yeasts in the Production of Wine (Springer New York), pp. 315-342

  5. Vino con menos alcohol gracias a la fisiología de las levaduras

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 504, pp. 87-89