
Belén
Ayestarán Iturbe
CATEDRÁTICA DE UNIVERSIDAD
Publications (168)
2023
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Volatile and sensory characterization of Tempranillo wines aged in Quercus alba oak barrels of different geographical origins in USA
LWT, Vol. 173
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Influence of non-irrigation and seasonality on wine colour, phenolic composition and sensory quality of a grapevine (Vitis vinifera cv. callet) in a mediterranean climate
Oeno One, Vol. 57, Núm. 1, pp. 217-233
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Foliar applications to vines of methyl jasmonate and nanoparticles doped with methyl jasmonate: impact on grape and wine polysaccharide composition
Oeno One, Vol. 57, Núm. 1, pp. 1-14
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Enseñanza-aprendizaje en torno al vino
Revista de innovación y buenas prácticas docentes, Vol. 12, Núm. 1, pp. 91-102
2022
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Revalorización de subproductos de la uva para la obtención de polisacáridos
XV Congreso Nacional de Investigación Enológica. GIENOL 2022
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Influencia del sistema de conducción del cultivar maturana blanca en la calidad aromática y fenólica del vino
XV Congreso Nacional de Investigación Enológica. GIENOL 2022
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Influence Of Different Grape Polysaccharides On Phenolic Compounds And Colour Characteristics Of Tempranillo Red Wines
In Vino Analytica Scientia 2022 (IVAS Metting)
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Enseñanza-aprendizaje en torno al vino
Jornadas de Innovación Docente UR-CRIE 2022: #InnovaDocenteUR : Libro de resúmenes
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Effect of pre-fermentative strategies on the polysaccharide composition of must and white wines
In Vino Analytica Scientia 2022 (IVAS Metting)
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Effect of Quercus Alba oak barrels from different forests on the polyphenolic composition of Tempranillo red wines
In Vino Analytica Scientia 2022 (IVAS Metting)
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Effect Of Grape Polysaccharides On The VolatileComposition Of Red Wines
In Vino Analytica Scientia 2022 (IVAS Metting)
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Efecto del origen del roble americano en la composición volátil de los vinos tintos de diferentes denominaciones de origen
XV Congreso Nacional de Investigación Enológica. GIENOL 2022
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Efecto de los polisacáridos procedentes de la uva o de las levaduras en las características sensoriales de vinos tintos
XV Congreso de Investigación Enológica GIENOL 2022
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Efecto de la combinación de ultrasonidos de alta potencia y enzimas en la composición de polisacáridos del vino tinto
XV Congreso Nacional de Investigación Enológica. GIENOL 2022
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Use of Microwave Maceration in Red Winemaking: Effect on Fermentation and Chemical Composition of Red Wines
Molecules, Vol. 27, Núm. 9
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The Effects of Grape Polysaccharides Extracted from Grape By-Products on the Chemical Composition and Sensory Characteristics of White Wines
Molecules, Vol. 27, Núm. 15, pp. 1-15
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Effects of combining high power ultrasound and enological enzymes on the composition of polysaccharides in red wine
LWT, Vol. 170
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Effect of Pre-fermentative Treatments on Polysaccharide Composition of White and Rosé Musts and Wines
Journal of Agricultural and Food Chemistry
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Characterization of polysaccharide extracts recovered from different grape and winemaking products
Food Research International, Vol. 157
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Characterization of polysaccharide extracts recovered from different grape and winemaking products
Food Research International, pp. 111480