Publications (168)

2022

  1. Revalorización de subproductos de la uva para la obtención de polisacáridos

    XV Congreso Nacional de Investigación Enológica. GIENOL 2022

  2. Influencia del sistema de conducción del cultivar maturana blanca en la calidad aromática y fenólica del vino

    XV Congreso Nacional de Investigación Enológica. GIENOL 2022

  3. Influence Of Different Grape Polysaccharides On Phenolic Compounds And Colour Characteristics Of Tempranillo Red Wines

    In Vino Analytica Scientia 2022 (IVAS Metting)

  4. Enseñanza-aprendizaje en torno al vino

    Jornadas de Innovación Docente UR-CRIE 2022: #InnovaDocenteUR : Libro de resúmenes

  5. Effect of pre-fermentative strategies on the polysaccharide composition of must and white wines

    In Vino Analytica Scientia 2022 (IVAS Metting)

  6. Effect of Quercus Alba oak barrels from different forests on the polyphenolic composition of Tempranillo red wines

    In Vino Analytica Scientia 2022 (IVAS Metting)

  7. Effect Of Grape Polysaccharides On The VolatileComposition Of Red Wines

    In Vino Analytica Scientia 2022 (IVAS Metting)

  8. Efecto del origen del roble americano en la composición volátil de los vinos tintos de diferentes denominaciones de origen

    XV Congreso Nacional de Investigación Enológica. GIENOL 2022

  9. Efecto de los polisacáridos procedentes de la uva o de las levaduras en las características sensoriales de vinos tintos

    XV Congreso de Investigación Enológica GIENOL 2022

  10. Efecto de la combinación de ultrasonidos de alta potencia y enzimas en la composición de polisacáridos del vino tinto

    XV Congreso Nacional de Investigación Enológica. GIENOL 2022

  11. Use of Microwave Maceration in Red Winemaking: Effect on Fermentation and Chemical Composition of Red Wines

    Molecules, Vol. 27, Núm. 9

  12. The Effects of Grape Polysaccharides Extracted from Grape By-Products on the Chemical Composition and Sensory Characteristics of White Wines

    Molecules, Vol. 27, Núm. 15, pp. 1-15

  13. Effects of combining high power ultrasound and enological enzymes on the composition of polysaccharides in red wine

    LWT, Vol. 170

  14. Effect of Pre-fermentative Treatments on Polysaccharide Composition of White and Rosé Musts and Wines

    Journal of Agricultural and Food Chemistry

  15. Characterization of polysaccharide extracts recovered from different grape and winemaking products

    Food Research International, Vol. 157

  16. Characterization of polysaccharide extracts recovered from different grape and winemaking products

    Food Research International, pp. 111480