Publicaciones (149) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a

2023

  1. Acolchados orgánicos como alternativa ecológica para controlar las malas hierbas en el viñedo

    La Semana vitivinícola, Núm. 3651, pp. 1797-1800

  2. Búsqueda de material vegetal vitícola con capacidad de adaptación al cambio climático

    Vida rural, Núm. 528, pp. 34-38

  3. Carbonic maceration vinification: A tool for wine alcohol reduction

    Food Chemistry, Vol. 426

  4. Characterization of the color parameters and monomeric phenolic composition of ‘Tempranillo’ and ‘Graciano’ wines made by carbonic maceration

    Food Chemistry, Vol. 406

  5. Ciencia y tecnología en el mundo del vino: cómo afrontar los retos del sector vitivinícola

    Encuentros multidisciplinares, Vol. 25, Núm. 75

  6. Desarrollo de un servicio de viticultura de precisión para la monitorización del viñedo

    Vida rural, Núm. 535, pp. 50-53

  7. Development and Validation of a New Method for Detecting Acetic Bacteria in Wine

    Foods, Vol. 12, Núm. 20

  8. Dirección de obra

    Manual para la redacción de proyectos de industrias agroalimentarias (Bellisco), pp. 533-552

  9. How organic mulches affect spontaneous weed vegetation and soil properties

    IOBC - WPRS Meeting of the Working Group

  10. Influence of Cold Pre-Fermentation Maceration on the Volatilomic Pattern and Aroma of White Wines

    Foods, Vol. 12, Núm. 6

  11. Organic mulches slightly influence wine phenolic composition and sensorial properties

    II International Congress on Grapevine and Wine Sciences

  12. Organoleptic characterization of wines in contact with oak wood fragments immersed in plasma activated water (PAW)

    Congreso Mundial de la Viña y el Vino: 44th World Congress of Vine and Wine: Book of Abstracts

  13. Organoleptic characterization of wines in contact with oak wood fragments immersed in plasma activated water (PAW)

    BIO Web of Conferences