Publicaciones en colaboración con investigadores/as de Instituto de Ciencias de la Vid y del Vino (22)

2014

  1. Brettanomyces susceptibility to antimicrobial agents used in winemaking: in vitro and practical approaches

    European Food Research and Technology, Vol. 238, Núm. 4, pp. 641-652

  2. Influence of Winery Age and Design on the Distribution of Airborne Molds in Three Rioja Wine Cellars

    American Journal of Enology and Viticulture, Vol. 65, Núm. 4, pp. 479-485

2011

  1. Estudio del efecto del etanol sobre el crecimiento de bacterias lácticas mediante el método rápido de microscopía de fluorescencia

    Actualizaciones en investigación vitivinícola: XI Congreso Nacional de Investigación Enológica

  2. Factors of influence in the distribution of mold in the air in a wine cellar

    Journal of Food Science, Vol. 76, Núm. 3, pp. 169-174

  3. Presence of enological microorganisms in the grapes and the air of a vineyard during the ripening period

    European Food Research and Technology, Vol. 233, Núm. 2, pp. 359-365