Departamento
Agricultura y Alimentación
Publicaciones (93) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a
2007
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(In)discrete charm of the polyembryony: Evolution of embryo cloning
Cellular and Molecular Life Sciences, Vol. 64, Núm. 21, pp. 2790-2798
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Abundance and phenotypic diversity of Escherichia coli isolates with diminished susceptibility to expanded-spectrum cephalosporins in faeces from healthy food animals after slaughter
Veterinary Microbiology, Vol. 120, Núm. 3, pp. 363-369
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Aclareo mecánico: una técnica innovadora y barata para reducir la producción de uva del viñedo
La Semana vitivinícola, Núm. 1, pp. 25-29
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Actividad antimicrobiana de cepas enológicas de Lactobacillus plantarum
Avances en ciencias y técnicas enológicas: transferencia de tecnología de la red GIENOL al sector vitivinícola
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Adsorción-desorción de Penconazol en suelos de La Rioja enmendados con sustrato postcultivo de hongos (SPCH)
III Simposio sobre control de la degradación de suelos y la desertificación: libro de actas. Fuerteventura, 16-20 septiembre 2007
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Antimicrobial activity of nisin against Oenococcus oeni and other wine bacteria
International Journal of Food Microbiology, Vol. 116, Núm. 1, pp. 32-36
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Análisis of the intervarietal heterogeneity in the Vine Germplasm of La Rioja (Spain).
Acta Horticulturae, Vol. 754, Núm. 754, pp. 39-44
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Aplicación de la tecnología nirs en la determinación de glúcidos durante las etapas de maduración y vinificación de la uva
Avances en ciencias y técnicas enológicas: transferencia de tecnología de la red GIENOL al sector vitivinícola
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Aplicación de un nuevo preparado de levaduras "yseo" para mostos problemáticos en su fermentación
Avances en ciencias y técnicas enológicas: transferencia de tecnología de la red GIENOL al sector vitivinícola
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Assessment of Tempranillo grapes quality in the vineyard by VITUR score-sheet
Acta Horticulturae, Vol. 754, Núm. 754, pp. 213-220
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BLEE en animales y su importancia en la transmisión a humanos
Enfermedades Infecciosas y Microbiologia Clinica, Vol. 25, Núm. Suppl. 2, pp. 29-37
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Bacteriocins for wine microbiological control and reduction of SO2 levels
Bulletin de l' OIV: Revue Internatione de Viticulture, Oenologie, Economie, Droit Viti-Vinicole, Vol. 80, Núm. 917, pp. 445-457
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Brief communication: Treatment of Enterococcus faecalis endocarditis with ampicillin plus ceftriaxone
Annals of Internal Medicine, Vol. 146, Núm. 8, pp. 574-579
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Bryological news from Spain
Bryological Times, Vol. 122, pp. 10-10
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Can the selection of "Saccharomyces cerevisiae" yeast lead to variations in the final alcohol degree of wines?
Australian and New Zealand grapegrower and winemaker, Núm. 527, pp. 71-75
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Characterisation of CTX-M and SHV extended-spectrum beta-lactamases and associated resistance genes in Escherichia coli strains of food samples in Tunisia
Journal of Antimicrobial Chemotherapy, Vol. 60, Núm. 5, pp. 1137-1141
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Characterization of vanA-containing Enterococcus faecium isolates carrying Tn5397-like and Tn916/Tn1545-like transposons in wild boars (Sus scrofa)
Microbial Drug Resistance, Vol. 13, Núm. 3, pp. 151-156
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Climate change and ultraviolet radiation: effects on stream bryophytes
Field Bryology, Vol. 91, pp. 35-36
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Coculture-inducible bacteriocin activity of Lactobacillus plantarum strain J23 isolated from grape must
Food Microbiology, Vol. 24, Núm. 5, pp. 482-491
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Comer o qué comer: una guía por las rutas de la alimentación actual
Ediciones del 4 de Agosto