Agricultura y Alimentación
Departamento
Publicaciones en las que colabora con Javier Portu Reinares (51)
2024
-
Ciencia contra el cambio climático
Cuaderno de campo, Núm. 71, pp. 32-39
-
Organic mulches improve vine vigour yield and physiological response in a semi-arid region
Open International Conference on Grapevine Physiology and Biotechnology (Open-GPB2024)
-
Organic mulches slightly influence the wine phenolic profile and sensory evaluation
Food Chemistry, Vol. 457
2023
-
Acolchados orgánicos como alternativa ecológica para controlar las malas hierbas en el viñedo
La Semana vitivinícola, Núm. 3651, pp. 1797-1800
-
Carbonic maceration vinification: A tool for wine alcohol reduction
Food Chemistry, Vol. 426
-
Characterization of the color parameters and monomeric phenolic composition of ‘Tempranillo’ and ‘Graciano’ wines made by carbonic maceration
Food Chemistry, Vol. 406
-
How organic mulches affect spontaneous weed vegetation and soil properties
IOBC - WPRS Meeting of the Working Group
-
Organic mulches slightly influence wine phenolic composition and sensorial properties
II International Congress on Grapevine and Wine Sciences
-
The organic mulches in vineyards exerted an influence on spontaneous weed cover and plant biodiversity
European Journal of Agronomy, Vol. 151
2022
-
Evaluación de la aplicación de etefón sobre la maduración y la calidad de la uva de "Tempranillo Blanco"
IV Jornadas del Grupo de Viticultura: Acta de Horticultura : Comunicaciones Técnicas Sociedad Española de Ciencias Hortícolas : 26-28 de octubre 2022, Pamplona/Iruña
-
How Rootstocks Impact the Scion Vigour and Vine Performance of Vitis vinifera L. cv. Tempranillo
Australian Journal of Grape and Wine Research, Vol. 2022, pp. 1-16
-
Influencia del factor edad del viñedo sobre la absorción mineral del cv. Tempranillo
IV Jornadas del Grupo de Viticultura: Acta de Horticultura : Comunicaciones Técnicas Sociedad Española de Ciencias Hortícolas : 26-28 de octubre 2022, Pamplona/Iruña
-
Influencia del factor portainjerto sobre la absorción mineral del cv. Tempranillo
IV Jornadas del Grupo de Viticultura: Acta de Horticultura : Comunicaciones Técnicas Sociedad Española de Ciencias Hortícolas : 26-28 de octubre 2022, Pamplona/Iruña
2021
-
Aplicación de etefón como estrategia para ajustar la madurez tecnológica y fenólica de la uva
La Semana vitivinícola, Núm. 3603, pp. 1852-1857
-
Aplicación de etefón como estrategia para ajustar la madurez tecnológica y fenólica de la uva
La Semana vitivinícola, Núm. 3605, pp. 2036-2040
-
Ethephon foliar application: Impact on the phenolic and technological Tempranillo grapes maturity
Journal of Food Science, Vol. 86, Núm. 3, pp. 803-812
2020
2019
-
Effect of the sequential inoculation of non-saccharomyces/Saccharomyceson the anthocyans and stilbenes composition of tempranillo wines
Frontiers in Microbiology, Vol. 10, Núm. APR
-
Foliar application of nitrogenous compounds and elicitors to Tempranillo grapevines: Microbiological implications
Spanish journal of agricultural research, Vol. 17, Núm. 2
-
Pulsed Electric Field treatment after malolactic fermentation of Tempranillo Rioja wines: Influence on microbial, physicochemical and sensorial quality
Innovative Food Science and Emerging Technologies