Publicacións nas que colabora con Olga Martínez- Pinilla (19)

2013

  1. Amino acids and biogenic amines in red varietal wines: the role of grape variety, malolactic fermentation and vintage

    European Food Research and Technology, Vol. 237, Núm. 6, pp. 887-895

  2. Caracterización de compuestos volátiles y perfil aromático de vinos tintos elaborados con variedades minoritarias de La Rioja

    Nuevas perspectivas en investigación vitivinícola. XII Congreso de los Grupos de Investigación Enológica (GIENOL 2013)

  3. Caracterización de la composición volátil de vinos espumosos naturales elaborados con variedades de uva autóctonas de Castilla y León: influencia del tiempo de crianza sobre lías

    Nuevas perspectivas en investigación vitivinícola (AMV Ediciones), pp. 385-388

  4. Characterization of volatile compounds and olfactory profile of red minority varietal wines from La Rioja

    Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 93, Núm. 15, pp. 3720-3729

  5. Efecto del tiempo de envejecimiento en botella en presencia y en ausencia de lías en la composición fenólica de vinos espumosos naturales

    Nuevas perspectivas en investiación vitivinícola. Gienol 2013

  6. Effect of commercial mannoprotein addition on polysaccharide, polyphenolic, colour composition and on sensory profile in red varietal wines

    8th In Vino Analytica Scientia Symposium (IVAS 2013). Analytical Chemistry for Wine, Brandy and Spirits.

  7. Glycosyl residue composition and polysaccharide families in natural Spanish sparkling wines: the role of grape variety and time of aging in presence and absence of yeast lees

    8th In Vino Analytica Scientia Symposium (IVAS 2013). Analytical Chemistry for Wine, Brandy and Spirits. Reims del 2 al 5 de julio de 2013

2011

  1. Análisis de fenoles monómeros, proantocianidinas y evaluación sensorial en vinos espumosos naturales de Castilla y León

    Actualizaciones en investigación vitivinícola: XI Congreso Nacional de Investigación Enológica : celebrado del 1 al 3 de junio de 2011, en Jerez de la Frontera

  2. Changes in polyphenols, polysaccharides and nitrogenous compounds in wine during malolactic fermentation

    XXXIV World Congress of Vine and Wine

  3. Effect of the presence of lysated lees on polysaccharides, color and main phenolic compounds of red wine during barrel ageing

    Food Research International, Vol. 44, Núm. 1, pp. 84-91

  4. Influencia de la fermentación alcohólica y maloláctica en la composición fenólica, color y análisis sensorial de vinos varietales obtenidos de variedades minoritarias tintas

    Actualizaciones en investigación vitivinícola: XI Congreso Nacional de Investigación Enológica : celebrado del 1 al 3 de junio de 2011, en Jerez de la Frontera

  5. Phenolic composition, colour and sensory analysis during the winemaking of minority varieties from the D.O.Ca. Rioja

    VII Symposium In Vino Analytica Scientia 2011. Analytical Chemistry for Wine, Brandy and Spirit