Polysaccharide profile and content during the winemaking and aging on lees of sparkling wines

  1. Leticia Martínez Lapuente 1
  2. Zenaida Guadalupe 1
  3. Belén Ayestarán 1
  4. Olga Martínez-Pinilla 1
  5. Silvia Pérez-Magariño 2
  6. Miriam Ortega-Heras 2
  1. 1 Instituto de Ciencias de la Vid y del Vino
    info

    Instituto de Ciencias de la Vid y del Vino

    Logroño, España

    ROR https://ror.org/01rm2sw78

  2. 2 Instituto Tecnológico Agrario de Castilla y León
    info

    Instituto Tecnológico Agrario de Castilla y León

    León, España

    ROR https://ror.org/01f7a6m90

Actas:
35 World Congress of Vine and Wine. 18-22 June 2012, Izmir, Turkey. Congress Abstracts Book

Editorial: OIV

ISBN: 979-10-91799-00-3

Año de publicación: 2012

Congreso: 35 World Congress of Vine and Wine. 18-22 June 2012, Izmir, Turkey. (35º. 2012. Izmir)

Tipo: Aportación congreso

Repositorio institucional: lock_openAcceso abierto Editor