Polysaccharide profile and content during the winemaking and aging on lees of sparkling wines

  1. Leticia Martínez Lapuente 1
  2. Zenaida Guadalupe 1
  3. Belén Ayestarán 1
  4. Olga Martínez-Pinilla 1
  5. Silvia Pérez-Magariño 2
  6. Miriam Ortega-Heras 2
  1. 1 Instituto de Ciencias de la Vid y del Vino
    info

    Instituto de Ciencias de la Vid y del Vino

    Logroño, España

    ROR https://ror.org/01rm2sw78

  2. 2 Instituto Tecnológico Agrario de Castilla y León
    info

    Instituto Tecnológico Agrario de Castilla y León

    León, España

    ROR https://ror.org/01f7a6m90

Aktak:
35 World Congress of Vine and Wine. 18-22 June 2012, Izmir, Turkey. Congress Abstracts Book

Argitaletxea: OIV

ISBN: 979-10-91799-00-3

Argitalpen urtea: 2012

Biltzarra: 35 World Congress of Vine and Wine. 18-22 June 2012, Izmir, Turkey. (35º. 2012. Izmir)

Mota: Biltzar ekarpena

Gordailu instituzionala: lock_openSarbide irekia Editor