Departamento
Agricultura y Alimentación
Publicaciones (159) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a
2012
-
1987, un caso de enfermedad de lyme - 2012: Centro de Referencia de Rickettsiosis y Enfermedades Transmitidas por Artrópodos Vectores
Zubía, Núm. 24, pp. 149
-
A horizontally transferred cyanase gene in the spider mite Tetranychus urticae is involved in cyanate metabolism and is differentially expressed upon host plant change
Insect Biochemistry and Molecular Biology, Vol. 42, Núm. 12, pp. 881-889
-
ABrA : Atlas y libro rojo de los briófitos amenazados de España
Organismo Autónomo Parques Nacionales
-
Acquisition of carbapenem resistance in multiresistant Klebsiella pneumoniae strains harbouring bla CTX-M-15, qnrS1 and aac(6')-Ib-cr genes
Journal of Medical Microbiology, Vol. 61, Núm. 5, pp. 672-677
-
Alimentos funcionales: nuevas tendencias en nutrición y salud
Vino y alimentación: estudios humanísticos y científicos (Universidad de La Rioja), pp. 405-414
-
Alta prevalencia de "staphylococus aureus" toxigénicos y variedad de líneas genéticas en aislados de burros destinados a consumo humano en Túnez
Avances en microbiología de los alimentos
-
An open-access database of grape harvest dates for climate research: Data description and quality assessment
Climate of the Past, Vol. 8, Núm. 5, pp. 1403-1418
-
Analysis of airborne yeast in one winery over a period of one year
Food Control, Vol. 30, Núm. 2, pp. 585-589
-
Antibiotic resistance and extended-spectrum β-Lactamases in isolated bacteria from seawater of Algiers beaches (Algeria)
Microbes and Environments, Vol. 27, Núm. 1, pp. 80-86
-
Antimicrobial activity of pediocin PA-1 against Oenococcus oeni and other wine bacteria
Food Microbiology, Vol. 31, Núm. 2, pp. 167-172
-
Aplicación de la norma EN 14491:2006 a los silos de acero cilíndricos para la protección frente a explosiones de polvo
Informes de la construcción, Vol. 64, Núm. 526, pp. 233-242
-
Application of the Different Electrophoresis Techniques to the Detection and Identification of Lactic Acid Bacteria in Wines
Electrophoresis (IntechOpen)
-
Assessment of spent mushroom substrate as sorbent of fungicides: Influence of sorbent and sorbate properties
Journal of Environmental Quality, Vol. 41, Núm. 3, pp. 814-822
-
Assessment of the spatial variability of anthocyanins in grapes using a fluorescence sensor: Relationships with vine vigour and yield
Precision Agriculture, Vol. 13, Núm. 4, pp. 457-472
-
Assessment of vineyard water status variability by thermal and multispectral imagery using an unmanned aerial vehicle (UAV)
Irrigation Science, Vol. 30, Núm. 6, pp. 511-522
-
Avances en microbiología de los alimentos
Universidad de La Rioja
-
Biofilm formation and resistence to ethanol of oenological lactic acid bacteria
FEBS Journal, Vol. 279, Núm. s1, pp. 332-333
-
Briología, crisis, y evaluación de proyectos
Boletín de la Sociedad Española de Briología, Núm. 38, pp. 73-75
-
Calibration and validation of a remote sensing algorithm to estimate energy balance components and daily actual evapotranspiration over a drip-irrigated Merlot vineyard
Irrigation Science, Vol. 30, Núm. 6, pp. 537-553
-
Caracterización molecular de cepas de Staphylococcus aureus resistentes a meticilina ST398 en pacientes con infecciones cutáneas y sus familiares
Enfermedades Infecciosas y Microbiologia Clinica, Vol. 30, Núm. 1, pp. 18-21