Publications by the researcher in collaboration with Ana Escudero Carra (13)

1997

  1. Changes in the profile of volatile compounds in wines stored under oxygen and their relationship with the browning process

    Zeitschrift für Lebensmittel-Untersuchung und -Forschung. A, European food research and technology Print, Vol. 205, pp. 392-396

1995

  1. Investigation on the role played by fermentation esters in the aroma of young Spanish wines by multivariate analysis

    Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 67, Núm. 3, pp. 381-392

1992

  1. Evolución de la composición aromática del mosto en el transcurso de la fermentación

    500 años de vitivinicultura americana y sus relaciones con Europa: [XX Congreso Mundial de la Viña y el Vino, 72.ª Asamblea General de la O.I.V. Madrid y La Rioja (España) 18-26 mayo 1992]

  2. Composición aromática y contribución sensorial de diferentes grupos de compuestos en vinos de la región aragonesa

    500 años de vitivinicultura americana y sus relaciones con Europa: [XX Congreso Mundial de la Viña y el Vino, 72.ª Asamblea General de la O.I.V. Madrid y La Rioja (España) 18-26 mayo 1992]