Argitalpenak (96) Isabel López Alfaro argitalpenak

2022

  1. Forest material treatment by PAW

    9th Central European Symposium on Plasma Chemistry (CESPC-9) joint with COST Action CA19110 Plasma Applications for Smart and Sustainable Agriculture (PlAgri)

  2. Influence of microbial population on the characteristics of carbonic maceration wines

    LWT, Vol. 166

  3. PAW decontamination for materials used in beverage industry

    36th EFFoST International Conference: Shaping the Production of Sustainable, Healthy Foods for the Future

2020

  1. Diversidad microbiana de vinos tintos deteriorados durante su conservación

    La Semana vitivinícola, Núm. 3563, pp. 356-360

  2. Diversidad microbiana de vinos tintos deteriorados durante su conservación

    La Semana vitivinícola, Núm. 3581, pp. 2023-2026

  3. Do non-Saccharomyces yeasts work equally with three different red grape varieties?

    Fermentation, Vol. 6, Núm. 1

  4. Influence of the carbonic maceration winemaking method on the physicochemical, colour, aromatic and microbiological features of tempranillo red wines

    Food Chemistry, Vol. 319

  5. La rúbrica como elemento de autoevaluación, coevaluación y evaluación en el proceso de aprendizaje

    Actas del II Congreso Internacional de Innovación Docente e Investigación en Educación Superior: avanzando en las Áreas de Conocimiento: 11, 12 y 13 de noviembre de 2020