Isabel
López Alfaro
PROFESORA TITULAR DE UNIVERSIDAD
Publicacions en què col·labora amb Javier Portu Reinares (30)
2020
2019
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Effect of the sequential inoculation of non-saccharomyces/Saccharomyceson the anthocyans and stilbenes composition of tempranillo wines
Frontiers in Microbiology, Vol. 10, Núm. APR
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Foliar application of nitrogenous compounds and elicitors to Tempranillo grapevines: Microbiological implications
Spanish journal of agricultural research, Vol. 17, Núm. 2
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Pulsed Electric Field treatment after malolactic fermentation of Tempranillo Rioja wines: Influence on microbial, physicochemical and sensorial quality
Innovative Food Science and Emerging Technologies
2018
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Efecto de la aplicación de un antibotrítico biológico sobre la microbiota y la calidad de la uva y del vino
La Semana vitivinícola, Núm. 3531, pp. 1989-1992
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Efecto de la aplicación de un antibotrítico biológico sobre la microbiota y la calidad de la uva y del vino
La Semana vitivinícola, Núm. 3533, pp. 2185-2188
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Evaluating a preventive biological control agent applied on grapevines against Botrytis cinerea and its influence on winemaking
Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 98, Núm. 12, pp. 4517-4526
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Microbial inactivation and MLF performances of Tempranillo Rioja wines treated with PEF after alcoholic fermentation
International Journal of Food Microbiology, Vol. 269, pp. 19-26
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Uso de levaduras no-Saccharomyces en vinificación: necesidad de selección
La Semana vitivinícola, Núm. 3515, pp. 389-393
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Uso de levaduras no-Saccharomyces en vinificación: necesidad de selección
La Semana vitivinícola, Núm. 3533, pp. 2227-2230
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Wine aroma evolution throughout alcoholic fermentation sequentially inoculated with non-Saccharomyces/Saccharomyces yeasts
Food Research International, Vol. 112, pp. 17-24
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Wine aromatic compound production and fermentative behaviour within different non-Saccharomyces species and clones
Journal of Applied Microbiology
2017
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Impact of pulsed electric field treatment on must and wine quality
Handbook of Electroporation (Springer), pp. 2391-2406
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Phenylalanine and urea foliar application: Effect on grape and must microbiota
International Journal of Food Microbiology, Vol. 245, pp. 88-97
2016
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Aplicación de PEAV para la inactivación de la microbiota de los vinos
La Semana vitivinícola, Núm. 3485, pp. 2285-2288
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Aplicación de PEAV para la inactivación de la microbiota de los vinos
La Semana vitivinícola, Núm. 3473, pp. 950-953
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Use of pulsed electric fields to improve the winemaking process
Pulsed Electric Fields (PEF): Technology, Role in Food Science and Emerging Applications, pp. 53-91
2015
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Aplicación de PEAV en el proceso de elaboración de vinos tintos
La Semana vitivinícola, Núm. 3461, pp. 2357-2361
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Changes on grape phenolic composition induced by grapevine foliar applications of phenylalanine and urea
Food Chemistry, Vol. 180, pp. 171-180
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Inactivation of "Brettanomyces bruxellensis" by high hydrostatic pressure technology
Avances en microbiología