Carmen
Olarte Martínez
PROFESORA TITULAR DE UNIVERSIDAD
Susana
Sanz Cervera
CATEDRÁTICA DE UNIVERSIDAD
Publicaciones en las que colabora con Susana Sanz Cervera (87)
2024
-
The Two Mycological Sides of Ultraviolet-B Radiation: Harmless for Mushroom Mycelia, Harmful for Mycopathogenic Mould Spores
Agriculture (Switzerland), Vol. 14, Núm. 5
2023
-
Analysis of ESBL genes-carrying plasmids in Escherichia coli from livestock, wildlife and food sources
33rd European Congress of Clinical Microbiology and Infectious Diseases (ECCMID)
-
Combined Effect of High Hydrostatic Pressure, Sous-Vide Cooking, and Carvacrol on the Quality of Veal, Plant-Based, and Hybrid Patties during Storage
Foods, Vol. 12, Núm. 2
-
Efecto de la radiación ultravioleta B sobre mohos patógenos de setas cultivadas
XXIX Congreso de la Sociedad Española de Microbiología (SEM). Microorganismos: un universo en continua evolución. Libro de abstracts 25-28
-
Grupo de Investigación: Resistencia a los antibióticos desde el enfoque One Health de la Universidad de La Rioja (OneHealth-UR)
SEM@foro, Núm. 75, pp. 75-76
-
Ultraviolet-B radiation, mushrooms, and vitamin D: From technology to bioavailability
LWT, Vol. 186
-
Yeasts Inoculation Effect on Bacterial Development in Carbonic Maceration Wines Elaboration
Foods, Vol. 12, Núm. 14
2022
-
Antimicrobial Resistance in Escherichia coli from the Broiler Farm Environment, with Detection of SHV-12-Producing Isolates
Antibiotics, Vol. 11, Núm. 4
-
Detección y caracterización de "Escherichia coli" productora de ESBL y/o STEC-EPEC en aislados de granjas porcinas
Microbiología de los alimentos bajo el concepto de One Health: libro de comunicaciones
-
Influence of microbial population on the characteristics of carbonic maceration wines
LWT, Vol. 166
-
Valoración de la Olimpiada de Biología en la enseñanza de Ciencias en Educación Secundaria y Bachillerato, como base de elaboración de propuestas de innovación
Jornadas de Innovación Docente UR-CRIE 2022: #InnovaDocenteUR : Libro de resúmenes
2021
-
Airborne dissemination of bacteria (Enterococci, staphylococci and enterobacteriaceae) in a modern broiler farm and its environment
Animals, Vol. 11, Núm. 6
-
Antimicrobial resistance, ESBL detection, integron characterization and molecular typing of environmental Escherichia coli isolates of a broiler farm
31st ECCMID (European Congress of Clinical Microbiology and Infectious Diseases) 2021
-
Detección y caracterización de cepas ambientales shiga-toxigénicas de Escherichia coli procedentes de una granja avícola
XXIV Congreso Nacional de la Sociedad Española de Enfermedades Infecciosas y Microbiología Clínica (SEIMC)
2020
-
Coagulase-negative staphylococci carrying cfr and PVL genes, and MRSA/MSSA-CC398 in the swine farm environment
Veterinary Microbiology, Vol. 243
-
Detection of poxtA- and optrA-carrying E. faecium isolates in air samples of a Spanish swine farm
Journal of Global Antimicrobial Resistance, Vol. 22, pp. 28-31
2019
-
Detection of linezolid-resistant coagulase-negative staphylococci carrying cfr gene and PVL-positive Staphylococcus simulans in environmental samples
29th ECCMID (European Congress of Clinical Microbiology & Infectious Diseases) 2019
2018
-
Identification of enterococci, staphylococci, and enterobacteriaceae from slurries and air in and around two pork farms
Journal of Food Protection, Vol. 81, Núm. 11, pp. 1776-1782
2017
-
Comparison of Brettanomyces yeast presence in young red wines in two consecutive vintages
European Food Research and Technology, Vol. 243, Núm. 5, pp. 827-834
-
Factores implicados en la alteración de vinos tintos por "Brettanomyces bruxellensis"
Zubía, Núm. 29, pp. 177-194