LASCAL
Laboratorio de Análisis Sensorial, Calidad de Alimentos y Agricultura Sostenible
Supervised theses (5) Theses supervised by group members
2022
-
New approaches for understanding the formation of mouthfeel properties in wines and grapes
Sara Ferrero del Teso
Supervised by Purificación Fernández Zurbano y María Pilar Sáenz Navajas -
Caracteres responsables de la calidad y estructura de los vinos tintos ultrapremium
Shuyan Liu
Supervised by Marta María Inés Dizy Soto y Agustín V. Ruiz Vega
2020
-
Breeding strategies for wine grapes: From genetic analysis of agronomic traits to wine sensory evaluation
Cristina Manso Martínez
Supervised by Cristina Menéndez Menéndez y María del Mar Hernández Álamos
2017
-
Caracterización de los procesos químicos asociados a la oxidación del vino
Vanesa Carrascón Díaz
Supervised by Purificación Fernández Zurbano
2016
-
Características sensoriales y composición no volátil de vinos tintos: avances en la exploración de la calidad
Marivel González Hernández
Supervised by Marta María Inés Dizy Soto y Purificación Fernández Zurbano