Supervised theses (5) Theses supervised by group members

2022

  1. New approaches for understanding the formation of mouthfeel properties in wines and grapes

    Sara Ferrero del Teso

    Supervised by Purificación Fernández Zurbano y María Pilar Sáenz Navajas
  2. Caracteres responsables de la calidad y estructura de los vinos tintos ultrapremium

    Shuyan Liu

    Supervised by Marta María Inés Dizy Soto y Agustín V. Ruiz Vega

2020

  1. Breeding strategies for wine grapes: From genetic analysis of agronomic traits to wine sensory evaluation

    Cristina Manso Martínez

    Supervised by Cristina Menéndez Menéndez y María del Mar Hernández Álamos

2017

  1. Caracterización de los procesos químicos asociados a la oxidación del vino

    Vanesa Carrascón Díaz

    Supervised by Purificación Fernández Zurbano

2016

  1. Características sensoriales y composición no volátil de vinos tintos: avances en la exploración de la calidad

    Marivel González Hernández

    Supervised by Marta María Inés Dizy Soto y Purificación Fernández Zurbano