Fachbereich
Agricultura y Alimentación
Publikationen (154) Publikationen, an denen Forscher/innen teilgenommen haben
2012
-
1987, un caso de enfermedad de lyme - 2012: Centro de Referencia de Rickettsiosis y Enfermedades Transmitidas por Artrópodos Vectores
Zubía, Núm. 24, pp. 149
-
ABrA : Atlas y libro rojo de los briófitos amenazados de España
Organismo Autónomo Parques Nacionales
-
Acquisition of carbapenem resistance in multiresistant Klebsiella pneumoniae strains harbouring bla CTX-M-15, qnrS1 and aac(6')-Ib-cr genes
Journal of Medical Microbiology, Vol. 61, Núm. 5, pp. 672-677
-
Alimentos funcionales: nuevas tendencias en nutrición y salud
Vino y alimentación: estudios humanísticos y científicos (Universidad de La Rioja), pp. 405-414
-
Alta prevalencia de "staphylococus aureus" toxigénicos y variedad de líneas genéticas en aislados de burros destinados a consumo humano en Túnez
Avances en microbiología de los alimentos
-
An open-access database of grape harvest dates for climate research: Data description and quality assessment
Climate of the Past, Vol. 8, Núm. 5, pp. 1403-1418
-
Analysis of airborne yeast in one winery over a period of one year
Food Control, Vol. 30, Núm. 2, pp. 585-589
-
Antibiotic resistance and extended-spectrum β-Lactamases in isolated bacteria from seawater of Algiers beaches (Algeria)
Microbes and Environments, Vol. 27, Núm. 1, pp. 80-86
-
Antimicrobial activity of pediocin PA-1 against Oenococcus oeni and other wine bacteria
Food Microbiology, Vol. 31, Núm. 2, pp. 167-172
-
Aplicación de la norma EN 14491:2006 a los silos de acero cilíndricos para la protección frente a explosiones de polvo
Informes de la construcción, Vol. 64, Núm. 526, pp. 233-242
-
Application of the Different Electrophoresis Techniques to the Detection and Identification of Lactic Acid Bacteria in Wines
Electrophoresis (IntechOpen)
-
Assessment of spent mushroom substrate as sorbent of fungicides: Influence of sorbent and sorbate properties
Journal of Environmental Quality, Vol. 41, Núm. 3, pp. 814-822
-
Assessment of the spatial variability of anthocyanins in grapes using a fluorescence sensor: Relationships with vine vigour and yield
Precision Agriculture, Vol. 13, Núm. 4, pp. 457-472
-
Assessment of vineyard water status variability by thermal and multispectral imagery using an unmanned aerial vehicle (UAV)
Irrigation Science, Vol. 30, Núm. 6, pp. 511-522
-
Avances en microbiología de los alimentos
Universidad de La Rioja
-
Biofilm formation and resistence to ethanol of oenological lactic acid bacteria
FEBS Journal, Vol. 279, Núm. s1, pp. 332-333
-
Briología, crisis, y evaluación de proyectos
Boletín de la Sociedad Española de Briología, Núm. 38, pp. 73-75
-
Calibration and validation of a remote sensing algorithm to estimate energy balance components and daily actual evapotranspiration over a drip-irrigated Merlot vineyard
Irrigation Science, Vol. 30, Núm. 6, pp. 537-553
-
Caracterización molecular de cepas de Staphylococcus aureus resistentes a meticilina ST398 en pacientes con infecciones cutáneas y sus familiares
Enfermedades Infecciosas y Microbiologia Clinica, Vol. 30, Núm. 1, pp. 18-21
-
Cell compartmentation of UV-absorbing compounds in two aquatic mosses under enhanced UV-B
Cryptogamie Bryologie, Vol. 33, Núm. 2, pp. 169-184