Publicacións nas que colabora con Enrique García-Escudero Domínguez (60)
2024
-
Rootstocks modulate the physiology of the scion responses to water deficit in grapevines
Proceedings of the XI International Symposium on Grapevine Physiology and Biotechnology (Acta Horticulturae, Nº 1390)
2023
-
Effects of soil water-holding capacity and soil N-NO33 - and K on the nutrient content, vigour and yield of cv. Tempranillo vine and the composition of its must and wine
Oeno One, Vol. 57, Núm. 2, pp. 447-466
-
The Rootstock Genotypes Determine Drought Tolerance by Regulating Aquaporin Expression at the Transcript Level and Phytohormone Balance
Plants, Vol. 12, Núm. 4
2022
-
Efectos del uso de diferentes acolchados orgánicos en vid
La Semana vitivinícola, Núm. 3607, pp. 95-99
-
Efectos del uso de diferentes acolchados orgánicos en vid
La Semana vitivinícola, Núm. 3629, pp. 1959-1963
-
Effects of organic mulches on the soil environment and yield of grapevine
Terclim 2022 (IVES Conference Series)
-
How Rootstocks Impact the Scion Vigour and Vine Performance of Vitis vinifera L. cv. Tempranillo
Australian Journal of Grape and Wine Research, Vol. 2022, pp. 1-16
-
Influencia del factor edad del viñedo sobre la absorción mineral del cv. Tempranillo
IV Jornadas del Grupo de Viticultura: Acta de Horticultura : Comunicaciones Técnicas Sociedad Española de Ciencias Hortícolas : 26-28 de octubre 2022, Pamplona/Iruña
-
Influencia del factor portainjerto sobre la absorción mineral del cv. Tempranillo
IV Jornadas del Grupo de Viticultura: Acta de Horticultura : Comunicaciones Técnicas Sociedad Española de Ciencias Hortícolas : 26-28 de octubre 2022, Pamplona/Iruña
-
Utilization of Vertical Cordon System to Improve Source-Sink Balance and Wine Aroma under Water Shortage Conditions of Maturana Blanca
Agronomy, Vol. 12, Núm. 6
2021
-
"Xylella fastidiosa", conociendo sus vectores
Cuaderno de campo, Núm. 64, pp. 34-39
-
Innovation in traditional vine cultivars based on somatic variation: a case study in Tempranillo
10th Symposium of the OENOVITI International Network
-
¿Qué piensa el consumidor cualificado acerca de los defectos sensoriales en los vinos?
La Semana vitivinícola, Núm. 3593, pp. 915-918
2019
-
Variedades minoritarias blancas de la D.O.Ca Rioja
La Semana vitivinícola, Núm. 3539, pp. 358-365
-
Variedades minoritarias blancas de la D.O.Ca. Rioja
La Semana vitivinícola, Núm. 3557, pp. 1992-1996
2018
-
Early leaf removal in white varieties: impact on the polyphenolic content ofwines
Abstracts Book: International Congress on Grapevine and Wine Sciences
-
Somatic embryogenesis for regeneration of improved Tempranillo Blanco lines from Tempranillo Gris variants
Abstracts Book: International Congress on Grapevine and Wine Sciences
2017
-
Características agronómicas y potencial enológico de las variedades de vid blancas autorizadas en la D.O.Ca Rioja
Zubía, Núm. 29, pp. 67-82
-
Contribución de las variedades minoritarias a la diferenciación de los vinos blancos de Rioja
Enoviticultura, Núm. 47, pp. 4-13
-
Influence on wine biogenic amine composition of modifications to soil N availability and grapevine N by cover crops
Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 97, Núm. 14, pp. 4800-4806