Publicacions en què col·labora amb Enrique García-Escudero Domínguez (60)

2024

  1. Rootstocks modulate the physiology of the scion responses to water deficit in grapevines

    Proceedings of the XI International Symposium on Grapevine Physiology and Biotechnology (Acta Horticulturae, Nº 1390)

2022

  1. Efectos del uso de diferentes acolchados orgánicos en vid

    La Semana vitivinícola, Núm. 3607, pp. 95-99

  2. Efectos del uso de diferentes acolchados orgánicos en vid

    La Semana vitivinícola, Núm. 3629, pp. 1959-1963

  3. Effects of organic mulches on the soil environment and yield of grapevine

    Terclim 2022 (IVES Conference Series)

  4. How Rootstocks Impact the Scion Vigour and Vine Performance of Vitis vinifera L. cv. Tempranillo

    Australian Journal of Grape and Wine Research, Vol. 2022, pp. 1-16

  5. Influencia del factor edad del viñedo sobre la absorción mineral del cv. Tempranillo

    IV Jornadas del Grupo de Viticultura: Acta de Horticultura : Comunicaciones Técnicas Sociedad Española de Ciencias Hortícolas : 26-28 de octubre 2022, Pamplona/Iruña

  6. Influencia del factor portainjerto sobre la absorción mineral del cv. Tempranillo

    IV Jornadas del Grupo de Viticultura: Acta de Horticultura : Comunicaciones Técnicas Sociedad Española de Ciencias Hortícolas : 26-28 de octubre 2022, Pamplona/Iruña

  7. Utilization of Vertical Cordon System to Improve Source-Sink Balance and Wine Aroma under Water Shortage Conditions of Maturana Blanca

    Agronomy, Vol. 12, Núm. 6

2019

  1. Variedades minoritarias blancas de la D.O.Ca Rioja

    La Semana vitivinícola, Núm. 3539, pp. 358-365

  2. Variedades minoritarias blancas de la D.O.Ca. Rioja

    La Semana vitivinícola, Núm. 3557, pp. 1992-1996

2018

  1. Early leaf removal in white varieties: impact on the polyphenolic content ofwines

    Abstracts Book: International Congress on Grapevine and Wine Sciences

  2. Somatic embryogenesis for regeneration of improved Tempranillo Blanco lines from Tempranillo Gris variants

    Abstracts Book: International Congress on Grapevine and Wine Sciences