Publicaciones en las que colabora con Maria Del Mar Vilanova de la Torre (21)
2023
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Control of post-harvest gray mold (Botrytis cinerea) on grape (Vitis vinifera) and tomato (Solanum lycopersicum) using volatile organic compounds produced by Xenorhabdus nematophila and Photorhabdus laumondii subsp. laumondii
BioControl, Vol. 68, Núm. 5, pp. 549-563
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Entomopathogenic nematodes application for controlling Lobesia botrana in grapevine and their impact on grapevine quality
II International Congress on Grapevine and Wine Sciences
2019
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Effect of the winemaking process on the volatile composition and aromatic profile of Tempranillo Blanco wines
Food Chemistry, Vol. 276, pp. 187-194
2018
2015
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Efecto de diferentes técnicas de elaboración en el aroma y sabor de vinos blancos de Tempranillo
Enología 2015: innovación vitivinícola. Gienol 2015. Grupos de investigación enológica
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Efecto de diferentes técnicas de elaboración en el aroma y sabor de vinos blancos de tempranillo
Enología 2.015: innovación vitivinícola
2012
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Early leaf removal impact on volatile composition of Tempranillo wines
Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 92, Núm. 4, pp. 935-942
2011
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Incremento de la concentración de flavonoles en uva de la variedad Tempranillo (Vitis vinifera L.) debido al deshojado precoz
Enoviticultura, Núm. 13, pp. 16-24
2010
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Efectos del deshojado precoz sobre la composición aromática del vino Albariño en el Valle del Salnés (D.O. Rías Baixas)
Trabajos presentados con motivo del VII Foro Mundial del Vino: [recurso electrónico]. Logroño, La Rioja, España, 12, 13, y 14 de mayo de 2010
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Effects of mechanical thinning on fruit and wine composition and sensory attributes of Grenache and Tempranillo cultivars (Vitis vinifera L.).
Australian Journal of Grape and Wine Research, Vol. 16, Núm. 2, pp. 314-326
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Effects of timing of manual and mechanical early defoliation on the Aroma of " Vitis vinifera L." tempranillo wine
American Journal of Enology and Viticulture, Vol. 61, Núm. 3, pp. 382-391
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Incremento de la concentración de flavonoles en uva de la variedad Tempranillo (Vitis Vinifera l.) debido al deshojado precoz
Trabajos presentados con motivo del VII Foro Mundial del Vino: [recurso electrónico]. Logroño, La Rioja, España, 12, 13, y 14 de mayo de 2010
2009
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Evaluation of the aroma descriptors variability in Spanish grape cultivars by quantitative descriptive analysis.
Euphytica, Vol. 165, Núm. 2, pp. 383-389
2008
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Descriptive analysis of wines from Vitis vinifera cv. Albariño
Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 88, Núm. 5, pp. 819-823
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Effects of timing of leaf removal on yield, berry maturity, wine composition and sensory properties of cv. Grenache grown under non irrigated conditions
OENO ONE: Journal international des sciences de la vigne et du vin = International journal of vine and wine sciences, Vol. 42, Núm. 4, pp. 221-229
2006
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A investigacion vitivinícola en Australia
Boletín de Viticultura del Consello Regulador de la Denominación de Origen Rías Baixas, Vol. 18, pp. 8-9
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La investigación vitivinícola en Australia
Enólogos, Núm. 42, pp. 30-32
2005
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El mercado del vino australiano
Viticultura enología profesional, Núm. 100, pp. 59-65
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El sector vitivinícola australiano
La Semana vitivinícola, Núm. 3093, pp. 4006-4013
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La viticultura en Australia
La Semana vitivinícola, Núm. 3097, pp. 4326-4333