Logo Logo Identifiez-vous
Groupes Chercheurs Résultats Projets

Purificación
Fernández Zurbano

PROFESORA TITULAR DE UNIVERSIDAD

Foto de Purificación
Foto de Arancha de la

Arancha de la
Fuente Blanco

Tu es dans Collaborations Arancha de la Fuente Blanco

Publications dans lesquelles il/elle collabore avec Arancha de la Fuente Blanco (5)

2018

  1. Aroma profiling of an aerated fermentation of natural grape must with selected yeast strains at pilot scale

    Food Microbiology, Vol. 70, pp. 214-223

2017

  1. Sensory and chemical drivers of wine minerality aroma: An application to Chablis wines

    Food Chemistry, Vol. 230, pp. 553-562

  2. Cross-modal interactions and effects of the level of expertise on the perception of bitterness and astringency of red wines

    Food Quality and Preference, Vol. 62, pp. 155-161

2016

  1. Sensory interactions between six common aroma vectors explain four main red wine aroma nuances

    Food Chemistry, Vol. 199, pp. 447-456

2015

  1. Factores implicados en la percepción de calidad: Estrategias para la evaluación de la calidad organoléptica de los vinos

    ACE: Revista de enología, Núm. 151, pp. 2

  • Contacter
  • Avertissement légal
translate fr arrow_drop_down
translate fr arrow_drop_down es ca eu gl en de
Investigación en la UR
  • Départements
  • EMYDUR
  • Servicio de Gestión de la Investigación
  • OTRI
  • Unidad de Cultura Científica
  • Servicio de Publicaciones
  • Laboratorios
  • Biblioteca
  • Servicio Informático
Destacados
  • HORIZONTE2020
  • Ministerio de Ciencia
  • Agencia Estatal de la Investigación
  • FECYT. Convocatorias
  • MECD. Becas y ayudas
  • Gobierno de La Rioja
  • ADER
  • Mapa de la Ciencia en España
UR en la Red
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • Google+
  • Google scholar
  • ResearchGate
  • Mendeley
logo_fundacionDialnet
© 2023 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados