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Purificación
Fernández Zurbano

PROFESORA TITULAR DE UNIVERSIDAD

Foto de Purificación
Foto de Arancha de la

Arancha de la
Fuente Blanco

Hemen zaude Lankidetzak Arancha de la Fuente Blanco

Arancha de la Fuente Blanco-rekin lankidetzan egindako argitalpenak (5)

2018

  1. Aroma profiling of an aerated fermentation of natural grape must with selected yeast strains at pilot scale

    Food Microbiology, Vol. 70, pp. 214-223

2017

  1. Sensory and chemical drivers of wine minerality aroma: An application to Chablis wines

    Food Chemistry, Vol. 230, pp. 553-562

  2. Cross-modal interactions and effects of the level of expertise on the perception of bitterness and astringency of red wines

    Food Quality and Preference, Vol. 62, pp. 155-161

2016

  1. Sensory interactions between six common aroma vectors explain four main red wine aroma nuances

    Food Chemistry, Vol. 199, pp. 447-456

2015

  1. Factores implicados en la percepción de calidad: Estrategias para la evaluación de la calidad organoléptica de los vinos

    ACE: Revista de enología, Núm. 151, pp. 2

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