Publicaciones en las que colabora con Carmen Olarte Martínez (18)

2014

  1. Influence of Winery Age and Design on the Distribution of Airborne Molds in Three Rioja Wine Cellars

    American Journal of Enology and Viticulture, Vol. 65, Núm. 4, pp. 479-485

2013

  1. Comparison of culture media for the recovery of airborne yeast in wineries

    Letters in Applied Microbiology., Vol. 57, Núm. 3, pp. 241-248

  2. Screening of yeast mycoflora in winery air samples and their risk of wine contamination

    Food Control, Vol. 34, Núm. 2, pp. 261-267

2011

  1. Factors of influence in the distribution of mold in the air in a wine cellar

    Journal of Food Science, Vol. 76, Núm. 3, pp. 169-174

  2. Presence of enological microorganisms in the grapes and the air of a vineyard during the ripening period

    European Food Research and Technology, Vol. 233, Núm. 2, pp. 359-365

2010

  1. El diseño de la bodega: un factor determinante en la presencia de mohos en el aire

    Enoviticultura, Núm. 6, pp. 18-23

  2. Role of the air in the distribution of mold in a wine cellar

    Trabajos presentados con motivo del VII Foro Mundial del Vino: [recurso electrónico]. Logroño, La Rioja, España, 12, 13, y 14 de mayo de 2010

2009

  1. Presence of lactic bacteria in the air of a winery during the vinification period.

    International Journal of Food Microbiology, Vol. 136, Núm. 1, pp. 142-146

2008

  1. Evolución de los mohos en el ambiente de una bodega durante una campaña vitivinícola

    Trabajos presentados con motivo del VI Foro Mundial del Vino: [recurso electrónico]. La Rioja, 2008

  2. Presencia de levaduras en el aire de una bodega durante la vendimia 2006

    Trabajos presentados con motivo del VI Foro Mundial del Vino: [recurso electrónico]. La Rioja, 2008

  3. The occurrence of fungi, yeast and bacteria in the air of a Spanish winery during vintage

    International Journal of Food Microbiology, Vol. 125, Núm. 2, pp. 141-145

2005

  1. Estudio de las levaduras presentes en las instalaciones de distintas bodegas de la D.O.Ca. Rioja.

    Avances de la ciencia y tecnología de los alimentos en los inicios del siglo XXI: [recurso electrónico]