Analysis of polyphenolic composition in red sparkling wines elaborated following different treatments and in two maturity degree

  1. Miriam González-Lázaro 1
  2. Leticia Martínez-Lapuente 1
  3. Zenaida Guadalupe 1
  4. Belén Ayestarán 1
  5. Marta Bueno-Herrera 2
  6. Pedro López de la Cuesta 2
  7. Silvia Pérez-Magariño 2
  1. 1 Instituto de Ciencias de la Vid y del Vino
    info

    Instituto de Ciencias de la Vid y del Vino

    Logroño, España

    ROR https://ror.org/01rm2sw78

  2. 2 Instituto Tecnológico Agrario de Castilla y León
    info

    Instituto Tecnológico Agrario de Castilla y León

    León, España

    ROR https://ror.org/01f7a6m90

Actas:
Wine Active Compounds 2017

Editorial: Book of abstracts WAC 2017

Año de publicación: 2017

Páginas: 115

Congreso: Wine Active Compounds 2017 (WAC2017)

Tipo: Aportación congreso