Saila
Agricultura y Alimentación
Argitalpenak (50) Ikertzaileren baten partaidetza izan duten argitalpenak
2001
-
"Senecio Inaequidens" (Asteraceae) y otras tres especies ruderales o arvenses interesantes en La Rioja
Zubía, Núm. 19, pp. 43-48
-
A proposed methodology to determine the sensory evaluation of a fresh goat's cheese (Cameros cheese): Application to cheeses packaged under modified atmospheres
Food Quality and Preference, Vol. 12, Núm. 3, pp. 163-170
-
Adiciones a la brioflora de La Rioja y Burgos
Boletín de la Sociedad Española de Briología, Núm. 18, pp. 111-114
-
Antibiotic resistance in Escherichia coli isolates obtained from animals, food, and humans in Spain.
International Journal of Antimicrobial Agents, Vol. 18, Núm. 4, pp. 353-358
-
Aportaciones al conocimiento de la flora briológica española. Nótula XIII: hepáticas y musgos de Mallorca (Islas Baleares)
Boletín de la Sociedad Española de Briología, Núm. 18, pp. 103-110
-
Attractiveness of 79 compounds and mixtures to wild Ceratitis capitata (Diptera: Tephritidae) in field trials
Journal of Economic Entomology, Vol. 94, Núm. 4, pp. 898-904
-
Bacterias lácticas responsables de la fermentación maloláctica del vino
Aspectos prácticos de la fermentación maloláctica : [Jornada técnica, celebrada en Logroño, 14 de Junio de 1999] (Consejería de Agricultura, Ganadería y Desarrollo Rural), pp. 67-82
-
Bacterias lácticas y bacteriocinas del vino.
Bacteriocinas producidas por bacterias lácticas y su aplicación a la industria alimentaria. (UNIVERSIDAD DE GRANADA), pp. 79-90
-
Bacteriocin production in vancomycin-resistant and vancomycin-susceptible Enterococcus isolates of different origins.
Antimicrobial Agents and Chemotherapy, Vol. 45, Núm. 3, pp. 905-912
-
Behaviour of Listeria monocytogenes in packaged fresh mushrooms (Agaricus bisporus).
Journal of Applied Microbiology (Print), Vol. 91, Núm. 5, pp. 795-805
-
Bifunctional enzyme 6`-N-Aminoglycoside Acetyltransferase 2" -O-Aminoglycoside phosphotransferase in Lactobacillus and Pediococcus isolates of animal origin.
Journal of Clinical Microbiology, Vol. 39, Núm. 2, pp. 824-825
-
Changes in element concentrations in aquatic bryophytes over an annual cycle
Archiv fur Hydrobiologie, Vol. 152, Núm. 2, pp. 253-277
-
Characterisation of Grapevine Accessions al Germplasm Banks with RAPD and Microsatellite Markers
Acta Horticulturae, Vol. 546, Núm. 546, pp. 271-279
-
Cinética enzimática práctica
Universidad de La Rioja
-
Control de la fermentación maloláctica
Viticultura enología profesional, Núm. 73, pp. 63-71
-
Detection of a single vanA-containing Enterococcus faecalis clone in hospitals of different regions in Spain.
Journal of Antimicrobial Chemotherapy, Vol. 48, Núm. 5, pp. 746-748
-
El poder de la viticultura
Catalogo de catas de los vinos de España (INCAL INFORMACIÓN), pp. 0-335
-
Entomología aplicada (III): Modelización de la tasa de desarrollo de insectos en función de la temperatura.: Aplicación al Manejo Integrado de Plagas mediante el método de grados-día
Boletín de la SEA, Núm. 28, pp. 147-150
-
Erratum: Letter to the editor: Isolation of an SHV-12 β-lactamase-producing Escherichia coli strain from a dog with recurrent urinary tract infections (Antimicrobial Agents and Chemotherapy (2000) 44:12 (3483-3484))
Antimicrobial Agents and Chemotherapy, Vol. 45, Núm. 1, pp. 373
-
Estudio de variedades tintas cultivadas en Valdeorras desde la perspectiva polifenólica
Reunión del Grupo de Trabajo de Experimentación en Viticultura y Enología: Navarra, abril de 2000