Publikationen (50) Publikationen, an denen Forscher/innen teilgenommen haben

2001

  1. "Senecio Inaequidens" (Asteraceae) y otras tres especies ruderales o arvenses interesantes en La Rioja

    Zubía, Núm. 19, pp. 43-48

  2. A proposed methodology to determine the sensory evaluation of a fresh goat's cheese (Cameros cheese): Application to cheeses packaged under modified atmospheres

    Food Quality and Preference, Vol. 12, Núm. 3, pp. 163-170

  3. Adiciones a la brioflora de La Rioja y Burgos

    Boletín de la Sociedad Española de Briología, Núm. 18, pp. 111-114

  4. Antibiotic resistance in Escherichia coli isolates obtained from animals, food, and humans in Spain.

    International Journal of Antimicrobial Agents, Vol. 18, Núm. 4, pp. 353-358

  5. Aportaciones al conocimiento de la flora briológica española. Nótula XIII: hepáticas y musgos de Mallorca (Islas Baleares)

    Boletín de la Sociedad Española de Briología, Núm. 18, pp. 103-110

  6. Attractiveness of 79 compounds and mixtures to wild Ceratitis capitata (Diptera: Tephritidae) in field trials

    Journal of Economic Entomology, Vol. 94, Núm. 4, pp. 898-904

  7. Bacterias lácticas responsables de la fermentación maloláctica del vino

    Aspectos prácticos de la fermentación maloláctica : [Jornada técnica, celebrada en Logroño, 14 de Junio de 1999] (Consejería de Agricultura, Ganadería y Desarrollo Rural), pp. 67-82

  8. Bacterias lácticas y bacteriocinas del vino.

    Bacteriocinas producidas por bacterias lácticas y su aplicación a la industria alimentaria. (UNIVERSIDAD DE GRANADA), pp. 79-90

  9. Bacteriocin production in vancomycin-resistant and vancomycin-susceptible Enterococcus isolates of different origins.

    Antimicrobial Agents and Chemotherapy, Vol. 45, Núm. 3, pp. 905-912

  10. Behaviour of Listeria monocytogenes in packaged fresh mushrooms (Agaricus bisporus).

    Journal of Applied Microbiology (Print), Vol. 91, Núm. 5, pp. 795-805

  11. Bifunctional enzyme 6`-N-Aminoglycoside Acetyltransferase 2" -O-Aminoglycoside phosphotransferase in Lactobacillus and Pediococcus isolates of animal origin.

    Journal of Clinical Microbiology, Vol. 39, Núm. 2, pp. 824-825

  12. Changes in element concentrations in aquatic bryophytes over an annual cycle

    Archiv fur Hydrobiologie, Vol. 152, Núm. 2, pp. 253-277

  13. Characterisation of Grapevine Accessions al Germplasm Banks with RAPD and Microsatellite Markers

    Acta Horticulturae, Vol. 546, Núm. 546, pp. 271-279

  14. Cinética enzimática práctica

    Universidad de La Rioja

  15. Control de la fermentación maloláctica

    Viticultura enología profesional, Núm. 73, pp. 63-71

  16. Detection of a single vanA-containing Enterococcus faecalis clone in hospitals of different regions in Spain.

    Journal of Antimicrobial Chemotherapy, Vol. 48, Núm. 5, pp. 746-748

  17. El poder de la viticultura

    Catalogo de catas de los vinos de España (INCAL INFORMACIÓN), pp. 0-335

  18. Entomología aplicada (III): Modelización de la tasa de desarrollo de insectos en función de la temperatura.: Aplicación al Manejo Integrado de Plagas mediante el método de grados-día

    Boletín de la SEA, Núm. 28, pp. 147-150

  19. Erratum: Letter to the editor: Isolation of an SHV-12 β-lactamase-producing Escherichia coli strain from a dog with recurrent urinary tract infections (Antimicrobial Agents and Chemotherapy (2000) 44:12 (3483-3484))

    Antimicrobial Agents and Chemotherapy, Vol. 45, Núm. 1, pp. 373

  20. Estudio de variedades tintas cultivadas en Valdeorras desde la perspectiva polifenólica

    Reunión del Grupo de Trabajo de Experimentación en Viticultura y Enología: Navarra, abril de 2000