Publicaciones en colaboración con investigadores/as de Universidad Pública de Navarra (32)

2023

  1. Combined Effect of High Hydrostatic Pressure, Sous-Vide Cooking, and Carvacrol on the Quality of Veal, Plant-Based, and Hybrid Patties during Storage

    Foods, Vol. 12, Núm. 2

  2. Microbiota en acuicultura

    La microbiota en el ámbito veterinario y su modulación (Ergon), pp. 117-124

  3. Probióticos, prebióticos y afines: acuicultura

    La microbiota en el ámbito veterinario y su modulación (Ergon), pp. 271-278

  4. Selection of aquatic-origin lactic acid bacteria and their safety for subsequent application in human and animal health

    Libro de resúmenes. IX Jornadas Doctorales de Campus Iberus

2018

  1. Miopatías en broilers

    Albéitar: publicación veterinaria independiente, Núm. 218, pp. 6-7

2010

  1. Model legumes contribute to faba bean breeding

    Field Crops Research, Vol. 115, Núm. 3, pp. 253-269

2002

  1. Anthocyanin composition of Tempranillo, Garnacha and Cabernet Sauvignon grapes from high and low-quality vineyards over two years

    Zeitschrift für Lebensmittel-Untersuchung und -Forschung. A, European food research and technology Print, Vol. 214, Núm. 4, pp. 303-309