María Pilar
Sáenz Navajas
Investigadora en el periodo 2007-2013
Eva
Campo
Publicaciones en las que colabora con Eva Campo (14)
2018
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Los vinos tintos españoles de calidad, ¿a qué huelen según los expertos?
Zubía, Núm. 30, pp. 187-209
2016
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Sensory interactions between six common aroma vectors explain four main red wine aroma nuances
Food Chemistry, Vol. 199, pp. 447-456
2013
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Perception of wine quality according to extrinsic cues: The case of Burgundy wine consumers
Food Quality and Preference, Vol. 27, Núm. 1, pp. 44-53
2012
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Consumer rejection threshold of ethyl phenylacetate and phenylacetic acid, compounds responsible for the sweet-like off odour in wines made from sour rotten grapes
Australian Journal of Grape and Wine Research, Vol. 18, Núm. 3, pp. 280-286
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Contribution of non-volatile and aroma fractions to in-mouth sensory properties of red wines: Wine reconstitution strategies and sensory sorting task
Analytica Chimica Acta, Vol. 732, pp. 64-72
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Los vinos tintos españoles de calidad: ¿a qué huelen según los expertos?
Zubía, Núm. 30, pp. 175
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Orthonasal aroma characteristics of spanish red wines from different price categories and their relationship to expert quality judgements
Australian Journal of Grape and Wine Research, Vol. 18, Núm. 3, pp. 268-279
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Sensory Interactions in Wine
The Sense of Taste (Nova Science Publishers, INC.), pp. 97-114
2010
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An assessment of the effects of wine volatiles on the perception of taste and astringency in wine
Food Chemistry, Vol. 121, Núm. 4, pp. 1139-1149
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Efecto del aroma frutal sobre la astringencia y amargor percibidos en los vinos
Trabajos presentados con motivo del VII Foro Mundial del Vino: [recurso electrónico]. Logroño, La Rioja, España, 12, 13, y 14 de mayo de 2010
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Effects of the non-volatile matrix on the aroma perception of wine
Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 58, Núm. 9, pp. 5574-5585
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Estudio sobre las interacciones entre atributos sensoriales en vino: Ensayos de deconstrucción - reconstitución
Enólogos, Núm. 66, pp. 38-40
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Trabajos presentados con motivo del VII Foro Mundial del Vino: [recurso electrónico]. Logroño, La Rioja, España, 12, 13, y 14 de mayo de 2010
Consejería de Agricultura, Ganadería y Desarrollo Rural
2009
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Efecto del aroma sobre la percepción del sabor y la astringencia en vinos: Estudios de deconstrucción-reconstrucción
Nuevos horizontes en la viticultura y enología: X Congreso Nacional de Investigación Enológica. Ourense, del 3 al 5 de junio de 2009