María Pilar Sáenz Navajas-rekin lankidetzan egindako argitalpenak (10)

2010

  1. Characterization of taste-active fractions in red wine combining HPLC-fractionation, sensory analysis and Ultra Performance Liquid Chromatography coupled with mass spectrometry detection

    Analytica Chimica Acta, Vol. 673, Núm. 2, pp. 151-159

  2. Descripción del sabor y sensaciones en boca evaluadas en un grupo de vinos tintos jóvenes españoles

    Trabajos presentados con motivo del VII Foro Mundial del Vino: [recurso electrónico]. Logroño, La Rioja, España, 12, 13, y 14 de mayo de 2010

  3. Propiedades aromáticas de vinos tintos jóvenes españoles: un estudio basado en la frecuencia de citación

    Trabajos presentados con motivo del VII Foro Mundial del Vino: [recurso electrónico]. Logroño, La Rioja, España, 12, 13, y 14 de mayo de 2010

  4. Relationship between nonvolatile composition and sensory properties of premium spanish red wines and their correlation to quality perception

    Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 58, Núm. 23, pp. 12407-12416

2009

  1. Comparative study of qualitative and quantitative important components in Rooibos (Aspalathus linearis), green and black tea

    Food Processing: Methods, Techniques, and Trends (Nova Science Publishers, Inc), pp. 527-542

  2. Determinación de la fracción de vino más importante en el color de distintos vinos tintos

    Nuevos horizontes en la viticultura y enología: X Congreso Nacional de Investigación Enológica. Ourense, del 3 al 5 de junio de 2009

2008

  1. Semipreparative-HPLC fractionation for taste characterization of young red wines var: tempranillo by sensory analysis

    Trabajos presentados con motivo del VI Foro Mundial del Vino: [recurso electrónico]. La Rioja, 2008