Jessica
Da Silva Guedes
Investigadora en el periodo 2019-2023
Publicaciones (7) Publicaciones de Jessica Da Silva Guedes
2024
2022
-
Antimicrobial residue assessment in 5,357 commercialized meat samples from the Spain-France cross-border area: A new approach for effective monitoring
Food Control, Vol. 138
-
Effect of the Presence of Antibiotic Residues on the Microbiological Quality and Antimicrobial Resistance in Fresh Goat Meat
Foods, Vol. 11, Núm. 19
2021
-
Calidad y seguridad microbiológica de la carne de cabra en punto de venta
XXVIII Congreso de la Sociedad Española de Microbiología. 28 de junio al 2 de julio de 2021. Libro de resúmenes
-
Calidad y seguridad microbiológica de la carne de pato en punto de venta
XXVIII Congreso de la Sociedad Española de Microbiología. 28 de Junio al 2 de Julio de 2021. Libro de resúmenes
2019
-
A synergistic mixture of Origanum vulgare L. and Rosmarinus officinalis L. essential oils to preserve overall quality and control Escherichia coli O157:H7 in fresh cheese during storage
LWT, Vol. 112
-
Protective effects of β-glucan extracted from spent brewer yeast during freeze-drying, storage and exposure to simulated gastrointestinal conditions of probiotic lactobacilli
LWT, Vol. 116