Rosa María López Martín-rekin lankidetzan egindako argitalpenak (46)
2023
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Carbonic maceration vinification: A tool for wine alcohol reduction
Food Chemistry, Vol. 426
2021
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Aplicación de etefón como estrategia para ajustar la madurez tecnológica y fenólica de la uva
La Semana vitivinícola, Núm. 3605, pp. 2036-2040
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Aplicación de etefón como estrategia para ajustar la madurez tecnológica y fenólica de la uva
La Semana vitivinícola, Núm. 3603, pp. 1852-1857
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Ethephon foliar application: Impact on the phenolic and technological Tempranillo grapes maturity
Journal of Food Science, Vol. 86, Núm. 3, pp. 803-812
2020
2019
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Effect of the sequential inoculation of non-saccharomyces/Saccharomyceson the anthocyans and stilbenes composition of tempranillo wines
Frontiers in Microbiology, Vol. 10, Núm. APR
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Foliar application of nitrogenous compounds and elicitors to Tempranillo grapevines: Microbiological implications
Spanish journal of agricultural research, Vol. 17, Núm. 2
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Pulsed Electric Field treatment after malolactic fermentation of Tempranillo Rioja wines: Influence on microbial, physicochemical and sensorial quality
Innovative Food Science and Emerging Technologies
2018
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Efecto de la aplicación de un antibotrítico biológico sobre la microbiota y la calidad de la uva y del vino
La Semana vitivinícola, Núm. 3533, pp. 2185-2188
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Efecto de la aplicación de un antibotrítico biológico sobre la microbiota y la calidad de la uva y del vino
La Semana vitivinícola, Núm. 3531, pp. 1989-1992
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Effects of a combination of elicitation and precursor feeding on grape amino acid composition through foliar applications to Garnacha vineyard
Food Chemistry, Vol. 244, pp. 159-163
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Evaluating a preventive biological control agent applied on grapevines against Botrytis cinerea and its influence on winemaking
Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 98, Núm. 12, pp. 4517-4526
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Methyl jasmonate treatment to increase grape and wine phenolic content in Tempranillo and Graciano varieties during two growing seasons
Scientia Horticulturae, Vol. 240, pp. 378-386
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Microbial inactivation and MLF performances of Tempranillo Rioja wines treated with PEF after alcoholic fermentation
International Journal of Food Microbiology, Vol. 269, pp. 19-26
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Uso de levaduras no-Saccharomyces en vinificación: necesidad de selección
La Semana vitivinícola, Núm. 3515, pp. 389-393
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Uso de levaduras no-Saccharomyces en vinificación: necesidad de selección
La Semana vitivinícola, Núm. 3533, pp. 2227-2230
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Wine aroma evolution throughout alcoholic fermentation sequentially inoculated with non-Saccharomyces/Saccharomyces yeasts
Food Research International, Vol. 112, pp. 17-24
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Wine aromatic compound production and fermentative behaviour within different non-Saccharomyces species and clones
Journal of Applied Microbiology
2017
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Efecto de la aplicación foliar de jasmonato de metilo en la composición fenólica de la uva y del vino
Zubía, Núm. 29, pp. 141-154
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Effects on grape amino acid concentration through foliar application of three different elicitors
Food Research International, Vol. 99, pp. 688-692