Rosa María López Martín-rekin lankidetzan egindako argitalpenak (46)

2018

  1. Efecto de la aplicación de un antibotrítico biológico sobre la microbiota y la calidad de la uva y del vino

    La Semana vitivinícola, Núm. 3533, pp. 2185-2188

  2. Efecto de la aplicación de un antibotrítico biológico sobre la microbiota y la calidad de la uva y del vino

    La Semana vitivinícola, Núm. 3531, pp. 1989-1992

  3. Effects of a combination of elicitation and precursor feeding on grape amino acid composition through foliar applications to Garnacha vineyard

    Food Chemistry, Vol. 244, pp. 159-163

  4. Evaluating a preventive biological control agent applied on grapevines against Botrytis cinerea and its influence on winemaking

    Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 98, Núm. 12, pp. 4517-4526

  5. Methyl jasmonate treatment to increase grape and wine phenolic content in Tempranillo and Graciano varieties during two growing seasons

    Scientia Horticulturae, Vol. 240, pp. 378-386

  6. Microbial inactivation and MLF performances of Tempranillo Rioja wines treated with PEF after alcoholic fermentation

    International Journal of Food Microbiology, Vol. 269, pp. 19-26

  7. Uso de levaduras no-Saccharomyces en vinificación: necesidad de selección

    La Semana vitivinícola, Núm. 3515, pp. 389-393

  8. Uso de levaduras no-Saccharomyces en vinificación: necesidad de selección

    La Semana vitivinícola, Núm. 3533, pp. 2227-2230

  9. Wine aroma evolution throughout alcoholic fermentation sequentially inoculated with non-Saccharomyces/Saccharomyces yeasts

    Food Research International, Vol. 112, pp. 17-24

  10. Wine aromatic compound production and fermentative behaviour within different non-Saccharomyces species and clones

    Journal of Applied Microbiology