Sara
Epifanio
Publicaciones en las que colabora con Sara Epifanio (10)
2006
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Effect of the addition of inert cellulose substrates to grape must on Saccharomyces cerevisiae diversity and the evolution of alcoholic fermentation.
Letters in Applied Microbiology., Vol. 42, Núm. 5, pp. 465-470
2004
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La adición de materia nitrogenada al mosto de uva
Zubía, Núm. 16, pp. 83-92
2003
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Efecto de la inoculación puntual con levaduras comerciales sobre la ecología de la fermentación alcohólica en una bodega de la D.O.Ca. Rioja
VII Jornadas Científicas de los Grupos de Investigación Enológica GIENOL: Logroño. 21, 22 y 23 de mayo de 2003
2001
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Killer yeasts: incidence in the ecology of spontaneous fermentation
American Journal of Enology and Viticulture, Vol. 52, Núm. 4, pp. 352-356
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La importancia de las levaduras en la fermentación alcohólica del vino
Cuaderno de campo, Núm. 17, pp. 35-39
2000
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Yeast hulls: effect on spontaneous fermentation in different vinification conditions
OENO ONE: Journal international des sciences de la vigne et du vin = International journal of vine and wine sciences, Vol. 34, Núm. 3, pp. 131-135
1999
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Comportamiento enológico de la levadura VRB seleccionada en el CIDA de la D.O.Ca. Rioja: Comparación con otras
La Semana vitivinícola, Núm. 2754, pp. 1845-1853
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Ecology of spontaneous fermentation in one winery during five consecutive years
Letters in Applied Microbiology., Vol. 29, Núm. 6, pp. 411-415
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The infiuence of enological practices on the selection ofwild yeast strains in spontaneous fermentation
American Journal of Enology and Viticulture, Vol. 50, Núm. 2, pp. 219-224
1998
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El CIA selecciona una levadura vinícola autóctona de la DOC Rioja.
Cuadernos de Campo, Vol. 1, pp. 25-27