Elisa
Baroja Hernández
Publicaciones (55) Publicaciones de Elisa Baroja Hernández
2024
2023
-
Application of Methyl Jasmonate and Methyl Jasmonate + Urea in Tempranillo Vines: Influence on Grape Phenolic Compounds
American Journal of Enology and Viticulture, Vol. 74, Núm. 1
-
Búsqueda de material vegetal vitícola con capacidad de adaptación al cambio climático
Vida rural, Núm. 528, pp. 34-38
-
Foliar application of methyl jasmonate and methyl jasmonate supported on nanoparticles: Incidence on grape phenolic composition over two seasons
Food Chemistry, Vol. 402
2022
-
Changes on grape volatile composition after elicitors and nitrogen compounds foliar applications to 'Garnacha', 'Tempranillo' and 'Graciano' vines
Vitis - Journal of Grapevine Research, Vol. 61, Núm. 4, pp. 133-146
-
Influencia del granizo sobre la composición de los vinos de la variedad "Tempranillo Blanco" en la D.O.Ca. Rioja
IV Jornadas del Grupo de Viticultura: Acta de Horticultura : Comunicaciones Técnicas Sociedad Española de Ciencias Hortícolas : 26-28 de octubre 2022, Pamplona/Iruña
-
‘Tempranillo Blanco’, más que una pérdida de color
Enoviticultura, Núm. 74
2021
-
Bioestimulantes en el viñedo: herramienta para mejorar la calidad dela uva y mitigar el efecto del cambioclimático
XLIII Jornadas de Viticultura y Enología de la Tierra de Barros ; III Congreso Agroalimentario de Extremadura: Almendralejo, 3 al 7 de mayo de 2021
-
Caracterización de 25 variedades de uvas blancas de la colección del ICVV
Tierras: Agricultura, Núm. 293, pp. 56-61
-
Genetic variation and association analyses identify genes linked to fruit set-related traits in grapevine
Plant Science, Vol. 306
-
Innovation in traditional vine cultivars based on somatic variation: a case study in Tempranillo
10th Symposium of the OENOVITI International Network
-
Reduced gamete viability associated to somatic genome rearrangements increases fruit set sensitivity to the environment in Tempranillo Blanco grapevine cultivar
Scientia Horticulturae, Vol. 290
-
Study of wine volatile composition of tempranillo versus tempranillo blanco, a new white grape variety
Beverages, Vol. 7, Núm. 4
-
The Most Important Parameters to Differentiate Tempranillo and Tempranillo Blanco Grapes and Wines through Machine Learning
Food Analytical Methods, Vol. 14, Núm. 11, pp. 2221-2236
2020
-
Foliar application of phenylalanine plus methyl jasmonate as a tool to improve Grenache grape aromatic composition
Scientia Horticulturae, Vol. 272
-
IDENTIFICATION OF GENES INVOLVED IN GRAPEVINE REPRODUCTIVE PERFORMANCE VIA ASSOCIATION GENETICS
XV Reunión de Biología Molecular de Plantas Online: Book of abstracts
-
Las variedades de vid presentan una inmensa diversidad para el cuajado, el corrimiento y otras variables reproductivas
Tierras: Agricultura, Núm. 287, pp. 54-62
-
Procesos actuales de selección clonal de vid en La Rioja
Cuaderno de campo, Núm. 63, pp. 28-33
2019
-
Aproximación de la madurez tecnológica y fenológica de la uva mediante la aplicación foliar en el viñedo de Jasmonato de metilo y de Jasmonato de metilo en forma nano
Tierras: Agricultura, Núm. 280, pp. 24-29
-
Characterization of the reproductive performance of a collection of grapevine cultivars
Acta Horticulturae