María José
Motilva Casado
Instituto de Agroquímica y Tecnología de los Alimentos
Valencia, EspañaPublicaciones en colaboración con investigadores/as de Instituto de Agroquímica y Tecnología de los Alimentos (6)
1993
-
Effect of curing agents and water activity on pork muscle and adipose subcutaneous tissue lipolytic activity
Zeitschrift für Lebensmittel-Untersuchung und -Forschung, Vol. 196, Núm. 3, pp. 228-232
-
Muscle lipolysis phenomena in the processing of dry-cured ham
Food Chemistry, Vol. 48, Núm. 2, pp. 121-125
1992
-
Assay of lipase and esterase activities in fresh pork meat and dry-cured ham
Zeitschrift für Lebensmittel-Untersuchung und -Forschung, Vol. 195, Núm. 5, pp. 446-450
-
EFFECT OF THE REDOX POTENTIAL ON THE MUSCLE ENZYME SYSTEM
Journal of Food Biochemistry, Vol. 16, Núm. 4, pp. 207-215
-
Muscle and Adipose Tissue Aminopeptidase Activities in Raw and Dry‐Cured Ham.
Journal of Food Science, Vol. 57, Núm. 4, pp. 816-818
-
SUBCUTANEOUS ADIPOSE TISSUE LIPOLYSIS IN THE PROCESSING OF DRY‐CURED HAM
Journal of Food Biochemistry, Vol. 16, Núm. 5, pp. 323-335