María Carmen Polo Sánchez-rekin lankidetzan egindako argitalpenak (6)

1996

  1. Changes in concentration of nitrogenous compounds during fermentetion of white grape musts at pilot plant scale.

    Food science and technology international = Ciencia y tecnología de alimentos internacional, Vol. 2, Núm. 2, pp. 87-93

1993

  1. Varietal differentiation of must and wines by means of protein fraction

    American Journal of Enology and Viticulture, Vol. 44, Núm. 3, pp. 255-260

1992

  1. Criterios de utilizados en la actualidad para la clasificación de las levaduras vínicas

    Revista española de ciencia y tecnología de alimentos, Vol. 32, Núm. 2, pp. 117-129

  2. Grape, apple and pineapple juice characterisation and detection of mixtures

    Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 60, Núm. 1, pp. 47-53

  3. Las proteínas como indicadores de origen varietal de los mostos y de los vinos

    500 años de vitivinicultura americana y sus relaciones con Europa: [XX Congreso Mundial de la Viña y el Vino, 72.ª Asamblea General de la O.I.V. Madrid y La Rioja (España) 18-26 mayo 1992]

1990

  1. Study on the proteic fraction of grape musts by high performance liquid chromatography and electroforetical techniques. Variety differentation

    Flavors and Off-Flavors. Recent Developments in Flavor Science and Technology. Editor: G. Charalambous (ELSEVIER SCIENCE), pp. 87-101