María Carmen
Polo Sánchez
Publications by the researcher in collaboration with María Carmen Polo Sánchez (6)
1996
-
Changes in concentration of nitrogenous compounds during fermentetion of white grape musts at pilot plant scale.
Food science and technology international = Ciencia y tecnología de alimentos internacional, Vol. 2, Núm. 2, pp. 87-93
1993
-
Varietal differentiation of must and wines by means of protein fraction
American Journal of Enology and Viticulture, Vol. 44, Núm. 3, pp. 255-260
1992
-
Criterios de utilizados en la actualidad para la clasificación de las levaduras vínicas
Revista española de ciencia y tecnología de alimentos, Vol. 32, Núm. 2, pp. 117-129
-
Grape, apple and pineapple juice characterisation and detection of mixtures
Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 60, Núm. 1, pp. 47-53
-
Las proteínas como indicadores de origen varietal de los mostos y de los vinos
500 años de vitivinicultura americana y sus relaciones con Europa: [XX Congreso Mundial de la Viña y el Vino, 72.ª Asamblea General de la O.I.V. Madrid y La Rioja (España) 18-26 mayo 1992]
1990
-
Study on the proteic fraction of grape musts by high performance liquid chromatography and electroforetical techniques. Variety differentation
Flavors and Off-Flavors. Recent Developments in Flavor Science and Technology. Editor: G. Charalambous (ELSEVIER SCIENCE), pp. 87-101