Ana Belén
Bautista Ortín
Publicacions en què col·labora amb Ana Belén Bautista Ortín (13)
2024
-
Effect of Pre-fermentative Treatments on Polysaccharide Composition of White and Rosé Musts and Wines
Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 72, Núm. 4, pp. 1928-1937
-
The Generation of Suspended Cell Wall Material May Limit the Effect of Ultrasound Technology in Some Varietal Wines
Foods, Vol. 13, Núm. 9
2023
-
High-Power Ultrasound in Enology: Is the Outcome of This Technique Dependent on Grape Variety?
Foods, Vol. 12, Núm. 11
-
Ultrasound and microwave techniques for assisting ageing on lees of red wines
Food Chemistry, Vol. 426
2022
-
Efecto de la combinación de ultrasonidos de alta potencia y enzimas en la composición de polisacáridos del vino tinto
XV Congreso Nacional de Investigación Enológica. GIENOL 2022
-
Effect of pre-fermentative strategies on the polysaccharide composition of must and white wines
In Vino Analytica Scientia 2022 (IVAS Metting)
-
Effects of combining high power ultrasound and enological enzymes on the composition of polysaccharides in red wine
LWT, Vol. 170
-
El uso de elicitores como herramienta para obtener vinos altamente coloreados con un reducido grado alcohólico
Enoviticultura, Núm. 76
2021
2019
-
Rootstock effects on grape anthocyanins, skin and seed proanthocyanidins and wine color and phenolic compounds from Vitis vinifera L. Merlot grapevines
Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 99, Núm. 6, pp. 2846-2854
2018
-
Modificación de la pared cecular de diferentes variedades de vid mediante el uso de elicitores
La Semana vitivinícola, Núm. 3533, pp. 2223-2226
-
Modificación de la pared celular de diferentes variedades de vid mediante el uso de elicitores
La Semana vitivinícola, Núm. 3513, pp. 267-270