Organoleptic characterization of wines in contact with oak wood fragments immersed in plasma activated water (PAW)

  1. González-Arenzana, L.
  2. López, R.
  3. Escribano-Viana, R.
  4. Larreina, B.
  5. Garijo, P.
  6. Gutiérrez, A.R.
  7. Santamaría, P.
  8. Olarte, C.
  9. Alba-Elías, F.
  10. González-Marcos, A.
  11. Sainz-García, E.
  12. Sainz-García, A.
  13. Múgica-Vidal, R.
  14. Muro-Fraguas, I.
  15. López-Alfaro, I.
Actas:
BIO Web of Conferences

ISSN: 2117-4458 2273-1709

Ano de publicación: 2023

44th World Congress of Vine and Wine, OIV 2023

Volume: 68

Tipo: Achega congreso

DOI: 10.1051/BIOCONF/20236802013 GOOGLE SCHOLAR lock_openAcceso aberto editor