Changes of volatile compounds during the ageing on lees of red sparkling wines elaborated by the champenoise method

  1. Silvia Pérez-Magariño 1
  2. Marta Bueno-Herrera 1
  3. Carlos González-Huerta 1
  4. Pedro López de la Cuesta 1
  5. Miriam González-Lázaro 2
  6. Leticia Martínez-Lapuente 2
  7. Sara Bañuelos 2
  8. Zenaida Guadalupe 2
  9. Belén Ayestarán 2
  1. 1 Instituto Tecnológico Agrario de Castilla y León
    info

    Instituto Tecnológico Agrario de Castilla y León

    León, España

    ROR https://ror.org/01f7a6m90

  2. 2 Instituto de Ciencias de la Vid y del Vino
    info

    Instituto de Ciencias de la Vid y del Vino

    Logroño, España

    ROR https://ror.org/01rm2sw78

Actas:
9th In Vino Analytica Scientia Symposium (IVAS 2015). Analytical Chemistry for Wine, Brandy and Spirits. Mezzocorona (In) Italy 14-17 July 2015

Año de publicación: 2015

Páginas: 131

Congreso: 9th In Vino Analytica Scientia Symposium (IVAS 2015). Analytical Chemistry for Wine, Brandy and Spirits. Mezzocorona (In) Italy 14-17 July 2015

Tipo: Aportación congreso

Repositorio institucional: lock_openAcceso abierto Editor