Effect of different winemaking techniques on the amino acids compounds in red sparkling wines
- Miriam González Lázaro 1
- Leticia Martínez Lapuente 1
- Z. Guadalupe 1
- B. Ayestarán 1
- P. López de la Cuesta 2
- M. Bueno-Herrera 2
- S. Pérez Magariño 2
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1
Instituto de Ciencias de la Vid y del Vino
info
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2
Instituto Tecnológico Agrario de Castilla y León
info
- Escribano Bailón, M. Teresa (ed. lit.)
- García Estévez, Ignacio (ed. lit.)
- González Paramás, Ana María (ed. lit.)
- Dueñas Patón, Montserrat (ed. lit.)
Éditorial: Fundación General Universidad de Salamanca
ISBN: 9788469745793
Année de publication: 2017
Pages: 106
Congreso: In Vino Analytica Scientia 2017 Symposium. IVAS 2017. Salamanca (Spain) 17-20 July 2017
Type: Communication dans un congrès