Effect of different winemaking techniques on the amino acids compounds in red sparkling wines

  1. Miriam González Lázaro 1
  2. Leticia Martínez Lapuente 1
  3. Z. Guadalupe 1
  4. B. Ayestarán 1
  5. P. López de la Cuesta 2
  6. M. Bueno-Herrera 2
  7. S. Pérez Magariño 2
  1. 1 Instituto de Ciencias de la Vid y del Vino
    info

    Instituto de Ciencias de la Vid y del Vino

    Logroño, España

    ROR https://ror.org/01rm2sw78

  2. 2 Instituto Tecnológico Agrario de Castilla y León
    info

    Instituto Tecnológico Agrario de Castilla y León

    León, España

    ROR https://ror.org/01f7a6m90

Konferenzberichte:
In Vino Analytica Scientia 2017 Symposium. IVAS 2017 (Book of abstracts)
  1. Escribano Bailón, M. Teresa (ed. lit.)
  2. García Estévez, Ignacio (ed. lit.)
  3. González Paramás, Ana María (ed. lit.)
  4. Dueñas Patón, Montserrat (ed. lit.)

Verlag: Fundación General Universidad de Salamanca

ISBN: 9788469745793

Datum der Publikation: 2017

Seiten: 106

Kongress: In Vino Analytica Scientia 2017 Symposium. IVAS 2017. Salamanca (Spain) 17-20 July 2017

Art: Konferenz-Beitrag