Foam characteristics and volatile composition of red sparkling wines from Tempranillo grape variety
- Silvia Pérez-Magariño 1
- Marta Bueno-Herrera 1
- Pedro López de la Cuesta 1
- Miriam González-Lázaro 2
- Leticia Martínez-Lapuente 2
- Zenaida Guadalupe 2
- Belén Ayestarán 2
-
1
Instituto Tecnológico Agrario de Castilla y León
info
-
2
Instituto de Ciencias de la Vid y del Vino
info
- Escribano Bailón, M. Teresa (ed. lit.)
- García Estévez, Ignacio (ed. lit.)
- González Paramás, Ana María (ed. lit.)
- Dueñas Patón, Montserrat (ed. lit.)
Argitaletxea: Fundación General Universidad de Salamanca
ISBN: 9788469745793
Argitalpen urtea: 2017
Orrialdeak: 136
Biltzarra: In Vino Analytica Scientia 2017 Symposium. IVAS 2017. Salamanca (Spain) 17-20 July 2017
Mota: Biltzar ekarpena