Foam characteristics and volatile composition of red sparkling wines from Tempranillo grape variety

  1. Silvia Pérez-Magariño 1
  2. Marta Bueno-Herrera 1
  3. Pedro López de la Cuesta 1
  4. Miriam González-Lázaro 2
  5. Leticia Martínez-Lapuente 2
  6. Zenaida Guadalupe 2
  7. Belén Ayestarán 2
  1. 1 Instituto Tecnológico Agrario de Castilla y León
    info

    Instituto Tecnológico Agrario de Castilla y León

    León, España

    ROR https://ror.org/01f7a6m90

  2. 2 Instituto de Ciencias de la Vid y del Vino
    info

    Instituto de Ciencias de la Vid y del Vino

    Logroño, España

    ROR https://ror.org/01rm2sw78

Actes:
In Vino Analytica Scientia 2017 Symposium. IVAS 2017 (Book of abstracts)
  1. Escribano Bailón, M. Teresa (ed. lit.)
  2. García Estévez, Ignacio (ed. lit.)
  3. González Paramás, Ana María (ed. lit.)
  4. Dueñas Patón, Montserrat (ed. lit.)

Editorial: Fundación General Universidad de Salamanca

ISBN: 9788469745793

Any de publicació: 2017

Pàgines: 136

Congrés: In Vino Analytica Scientia 2017 Symposium. IVAS 2017. Salamanca (Spain) 17-20 July 2017

Tipus: Aportació congrés