Departamento
Química
Publicaciones (109) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a
2015
-
1,4-Bis(2′-pyridylethynyl)benzene as a ligand in heteronuclear gold-thallium complexes. Influence of the ancillary ligands on their optical properties
Dalton Transactions, Vol. 44, Núm. 15, pp. 6719-6730
-
A luminescent double helical gold(i)-thiophenolate coordination polymer obtained by hydrothermal synthesis or by thermal solid-state amorphous-to-crystalline isomerization
Journal of Materials Chemistry C . Materials for optical, magnetic and electronic devices, Vol. 3, Núm. 16, pp. 4115-4125
-
A new dinosaur tracksite with small footprints in the Urbión Group (Cameros Basin, Lower Cretaceous, La Rioja, Spain)
Journal of iberian geology: an international publication of earth sciences, Vol. 41, Núm. 1, pp. 167-175
-
A thorough experimental study of CH/π interactions in water: quantitative structure-stability relationships for carbohydrate/aromatic complexes
Chemical Science, Vol. 6, Núm. 11, pp. 6076-6085
-
Active site structure and dynamics in designed and evolved enzymes
ABSTRACTS OF PAPERS OF THE AMERICAN CHEMICAL SOCIETY
-
An Extended chain and trinuclear complexes based on pt(II)-M (M = Tl(I), Pb(II)) bonds: Contrasting photophysical behavior
Inorganic Chemistry, Vol. 54, Núm. 9, pp. 4351-4363
-
Analytical method for the determination and a survey of parabens and their derivatives in pharmaceuticals
Environmental Research, Vol. 142, pp. 452-460
-
Análisis mediante resonancia magnética nuclear de la evolución de la lipólisis en la elaboración de un embutido fermentado (chorizo)
Avances en microbiología
-
Análisis sensorial a nivel gustativo y olfativo de las bases químicas del descriptor mineralidad en vinos sintéticos modificados
Enología 2.015: innovación vitivinícola
-
Aplicació de noves técniques ràpides d'anàlisi sensorial a la recerca enològica: prova de categorització de la qualitat seguida d'un perfilat ràpid
ACE: revista d'enologia, Vol. 32, Núm. 102, pp. 12-17
-
Aplicación de nuevas técnicas rápidas de análisis sensorial a la investigación enológica: prueba de categorización de la calidad seguida de un perfilado rápido
ACE: Revista de enología, Núm. 152
-
Atributos sensoriales con capacidad predictiva en el amargor de vinos tintos
Enología 2.015: innovación vitivinícola
-
Bases química i sensorial de l'astringència i del gust amarg
ACE: revista d'enologia, Vol. 32, Núm. 102, pp. 18-25
-
Caracterització organolèptica de vins mitjançant nous mètodes d'anàlisi descriptius
ACE: revista d'enologia, Vol. 32, Núm. 102, pp. 5-11
-
Caracterización organoléptica de vinos mediante nuevos métodos de análisis descriptivos
ACE: Revista de enología, Núm. 152
-
Catalytic oxidation of VOCs on MnMgAlOx mixed oxides obtained by auto-combustion
Journal of Molecular Catalysis A: Chemical, Vol. 398, pp. 358-367
-
Catalytic wet hydrogen peroxide oxidation of phenolic compounds in coffee wastewater using Al–Fe-pillared clay extrudates
Desalination and Water Treatment, Vol. 55, Núm. 3, pp. 647-654
-
Chemistry: Gold(III)-CO and gold(III)-CO2 complexes and their role in the water-gas shift reaction
Science Advances, Vol. 1, Núm. 9
-
Comparative study of (N, Fe) doped TiO2 photocatalysts
Applied Surface Science, Vol. 327, pp. 490-497
-
Computational exploration of the photoprotective potential of gadusol
ChemistryOpen, Vol. 4, Núm. 2, pp. 155-160